Шановні друзі!

 ЗагривийВітаємо Вас на сторінках офіційного сайту Звягельської районної ради.

       Даний сайт створено з метою реалізації відкритості та прозорості діяльності районної ради, відповідальності та звітності перед громадою, а також забезпечення права жителів району на одержання достовірної інформації щодо роботи органів і посадових осіб місцевого самоврядування.
      На нашому сайті також діє система обговорення актуальних питань соціально-економічного, громадського, політичного життя району. Тому, закликаю громадян з активною життєвою позицією взяти участь в обговоренні проблемних питань, а також чекаємо Ваших цікавих пропозицій.
     Сподіваємося, що інформація, яку ми оприлюднюємо стане в нагоді усім, хто цікавиться історією та сьогоденням Звягельщини.

З повагою
Голова Звягельської районної ради                            

   Артур Загривий

Останні новини

ПОСТІЙНІ КОМІСІЇ ЗАВЕРШИЛИ ПІДГОТОВКУ ДО СЕСІЇ РАЙОННОЇ РАДИ

4
1
2
3
5
6
7
8
У ході підготовки до чергової сесії районної ради 10 березня депутати попрацювали в постійній комісії з питань бюджету, соціально-економічного розвитку, комунальної власності, транспорту та зв’язку. Головував на засіданні Микола Іванюк.
На профільній комісії розглянули питання внесення змін до районного бюджету на 2017 рік, фінансування
другого терапевтичного відділення с.Ярунь Городницької міської лікарні та обговорили листи, що надійшли до районної ради та райдержадміністрації.
Народні обранці підтримали ініціативу головного лікаря міськрайТМО Василя Бориса щодо будівництва хірургічного корпусу. Погодились на спів фінансування даного об’єкту, за умови закриття захищених статей, оплати енергоносіїв в навчальних та медичних закладах району. Крім цього попередньо погодили виділити кошти на закупівлю нового рентген прозорого столу для травматологічного відділення міськрайонної лікарні, аналізатора біохімічного напівавтоматичного для КДЛ та одноразових пробірок для забору біологічного матеріалу.
Загалом депутати розглянули 8 питань порядку денного.
В роботі постійної комісії районної ради прийняли участь голова районної ради Дмитро Рудницький, голова райдержадміністрації Володимир Михнюк, перший заступник голови райдержадміністрації Наталія Даниленко, начальники відділів, управлінь райдержадміністрації, сільські голови.
Ви тут:Головна ПОСТІЙНІ КОМІСІЇ ЗАВЕРШИЛИ ПІДГОТОВКУ ДО СЕСІЇ РАЙОННОЇ РАДИ