Шановні друзі!

 ЗагривийВітаємо Вас на сторінках офіційного сайту Звягельської районної ради.

       Даний сайт створено з метою реалізації відкритості та прозорості діяльності районної ради, відповідальності та звітності перед громадою, а також забезпечення права жителів району на одержання достовірної інформації щодо роботи органів і посадових осіб місцевого самоврядування.
      На нашому сайті також діє система обговорення актуальних питань соціально-економічного, громадського, політичного життя району. Тому, закликаю громадян з активною життєвою позицією взяти участь в обговоренні проблемних питань, а також чекаємо Ваших цікавих пропозицій.
     Сподіваємося, що інформація, яку ми оприлюднюємо стане в нагоді усім, хто цікавиться історією та сьогоденням Звягельщини.

З повагою
Голова Звягельської районної ради                            

   Артур Загривий

Останні новини

20 ЛЮТОГО - ДЕНЬ ГЕРОЇВ НЕБЕСНОЇ СОТНІ

81
      20 лютого вся Україна у глибокій журбі за героями Небесної Сотні, а також за воїнами, які захищаючи кордони нашої держави на Сході, не повернулися до своїх сімей.
     У цей день два роки тому в самому серці столиці, на Майдані, розігралася кривава драма.
Тодішня влада спрямували проти мирних протестувальників озброєні підрозділи. Від їх куль полягло більше сотні наших співгромадян, вина яких була лише одною – вони не захотіли жити у безправній, несправедливій країні.
     Вічна пам'ять усім героям Небесної Сотні, які запалили зорю світанку над нашою країною. Революція гідності, героїзм наших воїнів на Донбасі стали переломними історичними моментами і вже увійшли славними сторінками у новітню історію України. Події на Майдані ще раз підтвердили вражаючі незламність, патріотизм та хоробрість українців, які ціною власного життя боронять від агресора незалежність та цілісність нашої держави.
     20 лютого, у День Героїв Небесної Сотні, вшануймо всіх захисників України. Як тих, хто полягли, так і тих, хто сьогодні зі зброєю в руках захищають суверенітет держави. І завжди пам’ятаймо про них – знайомих і не знайомих. Вони виконали свій обов’язок перед народом і країною. Завдяки їм ми маємо власну державу, власну історію, власну армію, маємо власну гідність. Пам’ятаймо про це завжди…
Слава Україні!
 
Із скорботою,
Голова районної ради                     Дмитро Рудницький

 

 

                               
Ви тут:Головна 20 ЛЮТОГО - ДЕНЬ ГЕРОЇВ НЕБЕСНОЇ СОТНІ