Шановні друзі!

 ЗагривийВітаємо Вас на сторінках офіційного сайту Звягельської районної ради.

       Даний сайт створено з метою реалізації відкритості та прозорості діяльності районної ради, відповідальності та звітності перед громадою, а також забезпечення права жителів району на одержання достовірної інформації щодо роботи органів і посадових осіб місцевого самоврядування.
      На нашому сайті також діє система обговорення актуальних питань соціально-економічного, громадського, політичного життя району. Тому, закликаю громадян з активною життєвою позицією взяти участь в обговоренні проблемних питань, а також чекаємо Ваших цікавих пропозицій.
     Сподіваємося, що інформація, яку ми оприлюднюємо стане в нагоді усім, хто цікавиться історією та сьогоденням Звягельщини.

З повагою
Голова Звягельської районної ради                            

   Артур Загривий

Останні новини

ДЕНЬ ПАМ'ЯТІ ВОЇНІВ-ІНТЕРНАЦІОНАЛІСТІВ

4
1
2
3
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
Щороку, 15 лютого, православною церквою відзначається світле релігійне свято Стрітення. І саме в цей день 28 років тому, у 1989 році, останній солдат колишнього Радянського Союзу згідно з наказом командування, покинув республіки Афганістан. Тому кожен рік цей день особливий для тих, хто пройшов крізь пекло війни в Афганістані та їх рідних.
Цього дня колишні воїни-афганці Новоград-Волинщини за традицією зустрілися, щоб відзначити чергову дату. Це була зустріч людей, яких об'єднала війна, що виконували свій громадянський обов'язок і воювали у гарячих точках планети.

Розпочалася зустріч з урочистої ходи від площі Лесі Українки до пам'ятного знаку землякам воїнам-інтернаціоналістам, де відбувся мітинг та покладання квітів до підніжжя пам'ятного знаку.
У цих заходах взяли участь керівництво району та міста, члени міськрайонної Спілки ветеранів афганської війни, колишні воїни-афганці, їх родини, військові місцевого гарнізону.
Голова районної ради Дмитро Рудницький зазначив, що через багато років і на території нашої держави йде неоголошена війна, багато з ваших побратимів й сьогодні відстоюють нашу державу на Сході. Подякував ветеранам за те, що саме вони починали вчити перших добровольців тим навикам якими володіють.
Голова райдержадміністрації Володимир Михнюк висловив слова шани та подяки ветеранам воїнам-інтернаціоналістам, побажав всім миру та злагоди.
Зі щирими словами до колишніх воїнів-афганців звернулася представники міської влади, голова міськрайонної спілки ветеранів афганської війни Юрій Шевчук, голова Новоград-Волинської районної організації ветеранів Петро Фатенко. Після чого вручили медалі під назвою «За звитягу» присутнім ветеранам.
Пам'ять загиблих у тій далекій азіатській країні присутні вшанували хвилиною мовчання, а військові – збройним салютом.
Ви тут:Головна ДЕНЬ ПАМ'ЯТІ ВОЇНІВ-ІНТЕРНАЦІОНАЛІСТІВ