Шановні друзі!

 ЗагривийВітаємо Вас на сторінках офіційного сайту Звягельської районної ради.

       Даний сайт створено з метою реалізації відкритості та прозорості діяльності районної ради, відповідальності та звітності перед громадою, а також забезпечення права жителів району на одержання достовірної інформації щодо роботи органів і посадових осіб місцевого самоврядування.
      На нашому сайті також діє система обговорення актуальних питань соціально-економічного, громадського, політичного життя району. Тому, закликаю громадян з активною життєвою позицією взяти участь в обговоренні проблемних питань, а також чекаємо Ваших цікавих пропозицій.
     Сподіваємося, що інформація, яку ми оприлюднюємо стане в нагоді усім, хто цікавиться історією та сьогоденням Звягельщини.

З повагою
Голова Звягельської районної ради                            

   Артур Загривий

Останні новини

15 ЛЮТОГО- ДЕНЬ ВШАНУВАННЯ УЧАСНИКІВ БОЙОВИХ ДІЙ НА ТЕРИТОРІЇ ІНШИХ ДЕРЖАВ

8
5 лютого відзначається День вшанування учасників бойових дій на території інших держав.
Висловлюю слова щирої вдячності і поваги тим, хто пройшов через випробування війни, здолав тяжкі військові будні і відчув, що таке війна.
Щиро вдячний ветеранам за звершені подвиги й нинішню активну державну позицію. Висловлюю шану тим, хто зробив свій внесок у перемогу Революції Гідності і сьогодні боронить суверенітет України на сході.
Ваша відданість інтересам країни є яскравим взірцем служіння Вітчизні. Виконання військового обов’язку та справжнього патріотизму.
Схиляю голову перед світлою пам’яттю співвітчизників – бойових побратимів, воїнів, які не повернулися на рідну землю.
Низький уклін Вам за ратний подвиг і вічна пам’ять загиблим героям, чиї імена вписані до однієї з найтрагічніших сторінок історії країни.

Голова районної ради                                                      Дмитро Рудницький
Ви тут:Головна 15 ЛЮТОГО- ДЕНЬ ВШАНУВАННЯ УЧАСНИКІВ БОЙОВИХ ДІЙ НА ТЕРИТОРІЇ ІНШИХ ДЕРЖАВ