Шановні друзі!

 ЗагривийВітаємо Вас на сторінках офіційного сайту Звягельської районної ради.

       Даний сайт створено з метою реалізації відкритості та прозорості діяльності районної ради, відповідальності та звітності перед громадою, а також забезпечення права жителів району на одержання достовірної інформації щодо роботи органів і посадових осіб місцевого самоврядування.
      На нашому сайті також діє система обговорення актуальних питань соціально-економічного, громадського, політичного життя району. Тому, закликаю громадян з активною життєвою позицією взяти участь в обговоренні проблемних питань, а також чекаємо Ваших цікавих пропозицій.
     Сподіваємося, що інформація, яку ми оприлюднюємо стане в нагоді усім, хто цікавиться історією та сьогоденням Звягельщини.

З повагою
Голова Звягельської районної ради                            

   Артур Загривий

Останні новини

ПОСТІЙНА КОМІСІЯ РОЗГЛЯНУЛА СТАН ЗЛОЧИННОСТІ В РАЙОНІ

1
2
3
4
5
Постійна комісія районної ради з питань регламенту, депутатської етики, законності, правопорядку та місцевого самоврядування 14 лютого розглянула 8 питань порядку денного. Традиційно засідання розпочалось зі звітів про виконання програми економічного та соціального розвитку та про виконання районного бюджету за 2016 рік.
На засіданні профільної комісії депутати заслухали інформацію Новоград-Волинської місцевої прокуратури про
стан та запобігання злочинності на території міста Новоград-Волинський та Новоград-Волинського району.
В зв’язку з тим, що Анна Громико більше не являється заступником голови районної ради, вона виявила бажання працювати в складі постійної комісії районної ради з питань бюджету, соціально-економічного розвитку, комунальної власності, транспорту та зв’язку та як голову групи Радикальної Партії Олега Ляшка до президії районної ради. Голова комісії зачитав її заяву та прийняли рішення винести на розгляд наступної сесії районної ради.
На завершення керуючий справами виконавчого апарату районної ради Руслан Лавренчук поінформував присутніх про хід виконання депутатських запитів.
Головував на засіданні постійної комісії Віктор Федорук. Участь приймали: голова районної ради Дмитро Рудницький, голова райдержадміністрації Володимир Михнюк, перший заступник голови райдержадміністрації Наталія Даниленко, заступник голови райдержадміністрації Андрій Подік, начальники відділів, управлінь райдержадміністрації.
Ви тут:Головна ПОСТІЙНА КОМІСІЯ РОЗГЛЯНУЛА СТАН ЗЛОЧИННОСТІ В РАЙОНІ