Шановні друзі!

 ЗагривийВітаємо Вас на сторінках офіційного сайту Звягельської районної ради.

       Даний сайт створено з метою реалізації відкритості та прозорості діяльності районної ради, відповідальності та звітності перед громадою, а також забезпечення права жителів району на одержання достовірної інформації щодо роботи органів і посадових осіб місцевого самоврядування.
      На нашому сайті також діє система обговорення актуальних питань соціально-економічного, громадського, політичного життя району. Тому, закликаю громадян з активною життєвою позицією взяти участь в обговоренні проблемних питань, а також чекаємо Ваших цікавих пропозицій.
     Сподіваємося, що інформація, яку ми оприлюднюємо стане в нагоді усім, хто цікавиться історією та сьогоденням Звягельщини.

З повагою
Голова Звягельської районної ради                            

   Артур Загривий

Останні новини

ПИТАННЯ ПЕРЕДАЧІ МАЙНА В НОВОСТВОРЕНІ ОТГ РОЗГЛЯНУЛИ НА ПОСТІЙНІЙ КОМІСІЇ

1
2
3
4
5
6
7
Питання надання згоди на передачу майна, яке знаходиться на території Городницької селищної та Чижівської сільської рад та колишніх сільських рад, що увійшли до новостворених об’єднаних територіальних громад із спільної комунальної власності району у комунальну власність об’єднаних громад обговорили сьогодні депутати районної ради на засіданні постійної комісії з питань бюджету, соціально-економічного розвитку, комунальної власності, транспорту та зв’язку. Це освітянські та медичні заклади, що знаходяться на даних територіях.
Начальник управління фінансів Ірина Козеренко представила присутнім
звіти про виконання районного бюджету за 2016 рік та про використання виділених коштів з районного бюджету за минулий рік.
Також прозвітував про роботу Райавтодору та освоєння виділених підприємству коштів із районного бюджету керівник Сергій Заїка. Депутати рекомендували на майбутнє райдержадміністрації залучитись підтримкою ще ряду сільськогосподарських підприємств, адже в такі сніжні зими не достатньо техніки для чищення та посипання доріг районного сполучення.
Народні обранці не могли не порушити питання функціонування міськрайонного стоматологічного об’єднання.
Станом на сьогоднішній день, як повідомила перший заступник голови райдержадміністрації Наталія Даниленко, до СМО приїздила комісія у складі представників управління охорони здоров’я облдержадміністрації та головного стоматолога області Всеволода Солдатова, яка проаналізувала роботу закладу та включаючи реформи, які проходять на державному рівні дали висновки, що дана організація повинна існувати в такому вигляді, в якому вона є зараз, змін не потребує. Навпаки в іншій формі існувати не може адже в майбутньому, як організація 2-го рівня надання медичної допомоги, фінансуватиметься на обласному рівні.
Головував на комісії Микола Іванюк. Участь приймали: голова районної ради Дмитро Рудницький, голова райдержадміністрації Володимир Михнюк, перший заступник голови райдержадміністрації Наталія Даниленко, заступник голови райдержадміністрації Андрій Подік, начальники відділів, управлінь райдержадміністрації.
Слід відзначити, що засідання почалось із промовистої заяви депутата районної ради голови фракції ВО «Батьківщина» Віктора Гончарука про небажання ним особисто та його однопартійцями приймати участь в постійних комісіях та сесіях районної ради. Після свого звернення депутат пішов із залу, але це не стало перешкодою для подальшої плідної роботи постійної комісії. Також слід зазначити, що депутати члени фракції ВО «Батьківщина» Микола Ведрук, Наталія Кондратюк та Олександр Осінський були відсутніми на засіданні двох постійних комісії районної ради без поважних причин.
Ви тут:Головна ПИТАННЯ ПЕРЕДАЧІ МАЙНА В НОВОСТВОРЕНІ ОТГ РОЗГЛЯНУЛИ НА ПОСТІЙНІЙ КОМІСІЇ