Шановні друзі!

 ЗагривийВітаємо Вас на сторінках офіційного сайту Звягельської районної ради.

       Даний сайт створено з метою реалізації відкритості та прозорості діяльності районної ради, відповідальності та звітності перед громадою, а також забезпечення права жителів району на одержання достовірної інформації щодо роботи органів і посадових осіб місцевого самоврядування.
      На нашому сайті також діє система обговорення актуальних питань соціально-економічного, громадського, політичного життя району. Тому, закликаю громадян з активною життєвою позицією взяти участь в обговоренні проблемних питань, а також чекаємо Ваших цікавих пропозицій.
     Сподіваємося, що інформація, яку ми оприлюднюємо стане в нагоді усім, хто цікавиться історією та сьогоденням Звягельщини.

З повагою
Голова Звягельської районної ради                            

   Артур Загривий

Останні новини

ЗВІТИ, ХІД ВИКОНАННЯ РАЙОННИХ ПРОГРАМ, ФІНАНСУВАННЯ ГОРОДНИЦЬКОЇ ЛІКАРНІ - РОЗГЛЯДАЛИ ДЕПУТАТИ НА ЗАСІДАННІ ПОСТІЙНОЇ КОМІСІЇ

1
2
3
4
5
6
7
8
Річні звіти, про хід виконання та зняття з контролю районних програм, затвердження Положення наглядової ради міськрайТМО, надання фінансової підтримки для молодої команди Авангард-2, про підвищення посадових окладів педагогічним працівникам ДНЗ та підняття вартості харчування одного діто-дня в садочках району розглядали 9 лютого депутати під час засідання постійної комісії з питань освіти, культури, охорони здоров’я, у справах сім’ї, молоді і спорту та соціального захисту населення.

Зі створенням Городницької ОТГ виникло питання подальшого фінансування Городницької міської лікарні разом із Ярунським відділенням. Члени комісії на чолі із головою Юрієм Скрипнюком, головою районної ради Дмитром Рудницьким, першим заступником голови райдержадміністрації Наталією Даниленко, завідувачем сектору охорони здоров’я РДА Тетяною Гусєвою, головним лікарем Городницької міської лікарні Ростиславом Шальком, головою Городницької ОТГ Іваном Онищуком та Ярунським сільським головою Сергієм Жуком намагались знайти спільне рішення та напрацювати оптимальний варіант для подальшого ефективного функціонування даного закладу. Першочергово потрібно знайти вихід для виплати заробітної плати працюючим та комунальних послуг Ярунського відділення, адже згідно бюджетного кодексу Городницька ОТГ не може цього надалі робити. Прийняли рішення прорахувати вартість утримання даного відділення лікарні та повернутись до обговорення на наступній комісії районної ради з питань бюджету, соціально-економічного розвитку, комунальної власності, транспорту та зв’язку.
Ви тут:Головна ЗВІТИ, ХІД ВИКОНАННЯ РАЙОННИХ ПРОГРАМ, ФІНАНСУВАННЯ ГОРОДНИЦЬКОЇ ЛІКАРНІ - РОЗГЛЯДАЛИ ДЕПУТАТИ НА ЗАСІДАННІ ПОСТІЙНОЇ КОМІСІЇ