Шановні друзі!

 ЗагривийВітаємо Вас на сторінках офіційного сайту Звягельської районної ради.

       Даний сайт створено з метою реалізації відкритості та прозорості діяльності районної ради, відповідальності та звітності перед громадою, а також забезпечення права жителів району на одержання достовірної інформації щодо роботи органів і посадових осіб місцевого самоврядування.
      На нашому сайті також діє система обговорення актуальних питань соціально-економічного, громадського, політичного життя району. Тому, закликаю громадян з активною життєвою позицією взяти участь в обговоренні проблемних питань, а також чекаємо Ваших цікавих пропозицій.
     Сподіваємося, що інформація, яку ми оприлюднюємо стане в нагоді усім, хто цікавиться історією та сьогоденням Звягельщини.

З повагою
Голова Звягельської районної ради                            

   Артур Загривий

Останні новини

ДМИТРО РУДНИЦЬКИЙ ПРИЙНЯВ УЧАСТЬ У ЗАГАЛЬНОШКІЛЬНИХ БАТЬКІВСЬКИХ ЗБОРАХ ПИЛИПОВИЦЬКОЇ ЗОШ

6
1
2
3
4
5
7
8
9
10
Діти – це наше майбутнє, це найголовніший скарб нашого суспільства. І від того, як ми їх виховуємо, залежить майбутнє нашої країни.
Саме з метою покращення виховання та умов навчального процесу, 27 січня на базі Пилиповицької ЗОШ пройшли загальношкільні батьківські збори. Такі зустрічі відображають співпрацю школи та сім’ї.
Під час зборів
директор школи Оксана Власенко, яка зараз працює ще на випробному терміні, ознайомила присутніх батьків, вчителів та працівників із підсумками проведеної роботи за час її керівництва, а це 4 навчальних місяці. Як новий, повний сил та завзяття керівник, зауважила також і негативні сторони, які планує покращити в своїй школі. Зі слів директора зрозуміло, що Оксана Михайлівна з любов’ю та щирістю опікується «своїми» дітками.
На батьківські збори були запрошені голова районної ради Дмитро Рудницький, Пилиповицький сільський голова Надія Панфелюк та депутат районної ради Світлана Прищепа.
Дмитро Рудницький оцінив позитивні зміни, що відбулись в школі. Побажав присутнім відноситись до своєї праці з більшим патріотизмом. Адже ми маємо розуміти, що тільки тоді, коли кожен із нас робитиме щось корисне для цієї школи - отримаємо ще кращий результат.
Ви тут:Головна ДМИТРО РУДНИЦЬКИЙ ПРИЙНЯВ УЧАСТЬ У ЗАГАЛЬНОШКІЛЬНИХ БАТЬКІВСЬКИХ ЗБОРАХ ПИЛИПОВИЦЬКОЇ ЗОШ