Шановні друзі!

 ЗагривийВітаємо Вас на сторінках офіційного сайту Звягельської районної ради.

       Даний сайт створено з метою реалізації відкритості та прозорості діяльності районної ради, відповідальності та звітності перед громадою, а також забезпечення права жителів району на одержання достовірної інформації щодо роботи органів і посадових осіб місцевого самоврядування.
      На нашому сайті також діє система обговорення актуальних питань соціально-економічного, громадського, політичного життя району. Тому, закликаю громадян з активною життєвою позицією взяти участь в обговоренні проблемних питань, а також чекаємо Ваших цікавих пропозицій.
     Сподіваємося, що інформація, яку ми оприлюднюємо стане в нагоді усім, хто цікавиться історією та сьогоденням Звягельщини.

З повагою
Голова Звягельської районної ради                            

   Артур Загривий

Останні новини

СВЯТО ДО ДНЯ МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ

DSC 0412 Копировать
DSC 0018 Копировать
DSC 0019 Копировать
DSC 0025 Копировать
DSC 0030 Копировать
DSC 0039 Копировать
DSC 0106 Копировать
DSC 0121 Копировать
DSC 0129 Копировать
DSC 0137 Копировать
DSC 0151 Копировать
DSC 0174 Копировать
DSC 0183 Копировать
DSC 0203 Копировать
DSC 0213 Копировать
DSC 0234 Копировать
DSC 0248 Копировать
DSC 0257 Копировать
DSC 0266 Копировать
DSC 0270 Копировать
DSC 0275 Копировать
DSC 0285 Копировать
DSC 0291 Копировать
DSC 0301 Копировать
DSC 0308 Копировать
DSC 0319 Копировать
DSC 0349 Копировать
DSC 0373 Копировать
DSC 0422 Копировать
DSC 0443 Копировать
DSC 0472 Копировать
DSC 0484 Копировать
Сучасну цивілізовану державу неможливо уявити без повноцінної та дієвої системи місцевого самоврядування. Саме його органи забезпечують реальну участь людей у розв'язані життєвоважливих проблем, налагоджують зв'язки між громадянами та їх об'єднаннями, створюють умови для безконфліктної реалізації суспільних та приватних інтересів. Державна влада ніколи не стане ефективною, якщо не буде оптимально організованою на місцях.
З нагоди Дня місцевого самоврядування, 6 грудня відбулися урочистості у Великому залі Будинку рад. На святі були присутні голова районної ради Дмитро Рудницький, голова районної державної адміністрації Володимир Михнюк, перший заступник голови районної державної адміністрації Наталія Даниленко, депутати Житомирської обласної ради: Віктор Мельник, Олександр Ющенко, Степан Нусбаум,
міський голова Віктор Весельський та секретар міської ради Олена Пономаренко, депутати районної ради, селищний, сільські голови та їх працівники, виконавчий апарат районної ради. 
На святі очільники району Дмитро Рудницький та Володимир Михнюк  нагородили за вагомий особистий внесок у розвиток місцевого самоврядування, активну громадську політичну діяльність, багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм  найвищою відзнакою  району   «За заслуги перед Новоград-Волинським районом» Панфелюк Надію Володимирівну (Пилиповицького сільського голову) та Кравчука Павла Олександровича (Піщівського сільського голову).
В цьому році в районній раді відновили проведення щорічного конкурсу «За зразкове квітуче село», серед сільських, селищної рад. За результатами підсумків конкурсу відзначили переможців дипломами та грошовими преміями. Отож призерами 2016 року стали:
І місце - Великомолодьківська сільська рада під мудрим керівництвом Лариси Левчук;
ІІ місце - Пилиповицька сільська рада - керівник Надія Панфелюк;
ІІІ місце - Броницькогутянська сільська рада - сільський голова Валерій Примак.
За багаторічну сумлінну працю на благо розвитку територіальних громад району, високий професіоналізм та з нагоди Дня місцевого самоврядування Дмитро Рудницький разом із Володимиром Михнюком нагородили Почесними грамотами та преміями депутатів, сільських голів, секретарів, бухгалтерів та землевпорядників сільських рад та представників виконавчого апарату районної ради.
На святі ветеранам місцевого самоврядування та головам Новоград-Волинської районної ради шести скликань вручили Подяки та продуктові кошики, в знак шани та поваги.
До вітань долучились також депутати Житомирської обласної ради, які із превеликим задоволенням вручили Почесну грамоту Житомирської обласної державної адміністрації Процюку Юрію Миколайовичу - Киківському сільському голові та Грамоту Житомирської обласної ради голові постійної комісії Новоград-Волинської районної ради з питань АПК, регулювання земельних відносин, екології та використання природних ресурсів – Михнюку Ігорю Володимировичу.
Пізніше Дмитро Вікторович відзначив Подяками лідерів, бездоганних керівників, котрі мають велику силу духу, фізично загартовані та своїми  спортивними досягненнями стали гордістю нашого  району. Це депутати та сільські голови, які приймали участь у змаганнях серед збірних команд органів місцевого самоврядування як на обласному рівні так і на всеукраїнському.
Під кінець урочистестостей Юрій Лосовський Новороманівський сільський голова продемонстрував присутнім за що він особисто та його команда здобули перше загальнокомандне місце у спартакіаді серед голів районних, сільських та селищних рад Житомирської області та призове у перших Всеукраїнських змаганнях серед голів обласних, районних, сільських та селищних рад – за 5 хвилин підняв гирю вагою 24 кг 140 разів.
 Урочистості супроводжувались виступами гуртів «Мальви», «Чарівниці», «Берегині» та Анни Янчук, Валентини Подкаури.
Ви тут:Головна СВЯТО ДО ДНЯ МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ