Шановні друзі!

 ЗагривийВітаємо Вас на сторінках офіційного сайту Звягельської районної ради.

       Даний сайт створено з метою реалізації відкритості та прозорості діяльності районної ради, відповідальності та звітності перед громадою, а також забезпечення права жителів району на одержання достовірної інформації щодо роботи органів і посадових осіб місцевого самоврядування.
      На нашому сайті також діє система обговорення актуальних питань соціально-економічного, громадського, політичного життя району. Тому, закликаю громадян з активною життєвою позицією взяти участь в обговоренні проблемних питань, а також чекаємо Ваших цікавих пропозицій.
     Сподіваємося, що інформація, яку ми оприлюднюємо стане в нагоді усім, хто цікавиться історією та сьогоденням Звягельщини.

З повагою
Голова Звягельської районної ради                            

   Артур Загривий

Останні новини

ЯК ЗАХИСНИКІВ ВІТАЛИ

6
1
2
3
4
5
7
8
9
Вчора, 5 грудня в приміщенні Будинку офіцерів відбулись урочисті заходи присвячені 25-й річниці Збройних Сил України.
На святі зібрались учасники АТО, військові ЗСУ, представники районного волонтерського руху.
Привітати військовослужбовців з річницею Збройних сил України, завітало керівництво району і міста, а саме голова районної ради Дмитро Рудницький, голова райдержадміністрації Володимир Михнюк, перший заступник голови райдержадміністрації Наталія Даниленко, міський голова Віктор Весельський, та заступники.
Зі словами щирої вдячності до військовослужбовців, учасників волонтерського руху та бійців звернувся голова районної ради Дмитро Рудницький, який подякував волонтерам, людям, які не рахуючись ні з чим надають таку вкрай необхідну допомогу військовослужбовцям на передовій та військовим за сумлінну службу та активну участь у захисті територіальної цілісності України. Він зазначив, що свій виключний героїзм підтвердили наші військові в надзвичайно складних умовах збройної боротьби із зовнішнім агресором на cході нашої держави. «Дякую кожному захиснику, хто ризикуючи власним життям, з честю та гідністю виконує свій громадянський та військовий обов’язок, мужньо протистоїть агресорам та терористам. Гордий від того, що нині у зоні АТО воює не тільки зброя – воює український дух, який неможливо здолати!»
Також з вітальним словом до присутніх звернулися голова райдержадміністрації Володимир Михнюк, та міський голова Віктор Весельський.
Збройні Сили України за останні три роки пройшли тернистий шлях реформування та стали на ланку вище у своїй професіональності. Сьогодні можна пишатись внутрішньою енергетикою, що опановує душі молодого покоління. Дивлячись на військовослужбовців нашого району, без вагань можна сказати, що вони справжні патріоти своєї держави. Тому дякуємо вам за самовідданість нашій державі.
В ході урочистостей за значний внесок та обороноздатність нашої Батьківщини кращих військовослужбовців краю нагороджено почесним грамотами та відзнаками.
Завершилися урочистості святковим концертом за участю музичних та танцювальних колективів Новограда-Волинського.
 
Ви тут:Головна ЯК ЗАХИСНИКІВ ВІТАЛИ