Шановні друзі!

 ЗагривийВітаємо Вас на сторінках офіційного сайту Звягельської районної ради.

       Даний сайт створено з метою реалізації відкритості та прозорості діяльності районної ради, відповідальності та звітності перед громадою, а також забезпечення права жителів району на одержання достовірної інформації щодо роботи органів і посадових осіб місцевого самоврядування.
      На нашому сайті також діє система обговорення актуальних питань соціально-економічного, громадського, політичного життя району. Тому, закликаю громадян з активною життєвою позицією взяти участь в обговоренні проблемних питань, а також чекаємо Ваших цікавих пропозицій.
     Сподіваємося, що інформація, яку ми оприлюднюємо стане в нагоді усім, хто цікавиться історією та сьогоденням Звягельщини.

З повагою
Голова Звягельської районної ради                            

   Артур Загривий

Останні новини

ЗАПАЛИМО СВІЧКИ. 26 - ЛИСТОПАДА ДЕНЬ ПАМ'ЯТІ ЖЕРТВ ГОЛОДОМОРУ

1
2
3
4
Цей День щорічно відзначається в Україні в останню суботу листопада. Голодомор… Його жертви… Знищення українських синів і дочок – ця тема найболючіша з усіх, яких торкаєшся вдивляючись у ті страшні роки.
Сьогодні , у цей скорботний день, до Меморіалу Пам’яті прийшли вшанувати пам’ять про загибель мільйонів українців голова районної ради Дмитро Рудницький, перший заступник голови райдержадміністрації Наталія Даниленко та працівники районної ради і адміністрації.
Керівники району поклали квіти до Меморіалу, всі присутні вшанували пам’ять про загиблих хвилиною мовчання і запалили свічки.

Люди не спроможні щось змінити в минулому, але в змозі дати йому об'єктивну оцінку, а також винести з того уроки і запобігти поверненню гірких і драматичних сторінок історії. Тож, пам’ятаючи про ці страшні роки для України, ми можемо уникнути подібних катастроф у майбутньому. Це стане найбільшим вшануванням пам'яті жертв страшної трагедії.
Вшановуючи минуле, будуємо майбутнє.
Ви тут:Головна ЗАПАЛИМО СВІЧКИ. 26 - ЛИСТОПАДА ДЕНЬ ПАМ'ЯТІ ЖЕРТВ ГОЛОДОМОРУ