Шановні друзі!

 ЗагривийВітаємо Вас на сторінках офіційного сайту Звягельської районної ради.

       Даний сайт створено з метою реалізації відкритості та прозорості діяльності районної ради, відповідальності та звітності перед громадою, а також забезпечення права жителів району на одержання достовірної інформації щодо роботи органів і посадових осіб місцевого самоврядування.
      На нашому сайті також діє система обговорення актуальних питань соціально-економічного, громадського, політичного життя району. Тому, закликаю громадян з активною життєвою позицією взяти участь в обговоренні проблемних питань, а також чекаємо Ваших цікавих пропозицій.
     Сподіваємося, що інформація, яку ми оприлюднюємо стане в нагоді усім, хто цікавиться історією та сьогоденням Звягельщини.

З повагою
Голова Звягельської районної ради                            

   Артур Загривий

Останні новини

ВІТАЄМО ІЗ ЮВІЛЕЄМ!!

555555555555
Сьогодні святкує свій День народження голова районної ради (1994-1998 рр.) - ЖИГАДЛО ФРАНЦ ФЕЛІКСОВИЧ
З урочистої нагоди ювілейного дня народження від імені виконавчого апарату, депутатського корпусу ради вітаємо Франца Феліксовича із побажанням міцного здоров'я, людського щастя, душевного тепла.
Ваш багаторічний досвід, дивовижна наполегливість, компетентність, талант, людяність – це довга ланка успіху у Вашому житті! Високий професіоналізм і почуття відповідальності викликає повагу і добру вдячність у всіх, кому довелося співпрацювати і спілкуватися з Вами.
Від щирого серця бажаємо Вам здоров’я, бадьорості духу, добра, щастя, впевненості у завтрашньому дні і прекрасного настрою. Впевнені, що людська шана буде подякою Вам за плідну працю, чуйність, людяність, уміння творити добро! Нехай доля і надалі збагачує Вас мудрістю, енергією,
натхненням, радістю сьогодення, а Бог оберігає і допомагає!
Ви тут:Головна ВІТАЄМО ІЗ ЮВІЛЕЄМ!!