Шановні друзі!

 ЗагривийВітаємо Вас на сторінках офіційного сайту Звягельської районної ради.

       Даний сайт створено з метою реалізації відкритості та прозорості діяльності районної ради, відповідальності та звітності перед громадою, а також забезпечення права жителів району на одержання достовірної інформації щодо роботи органів і посадових осіб місцевого самоврядування.
      На нашому сайті також діє система обговорення актуальних питань соціально-економічного, громадського, політичного життя району. Тому, закликаю громадян з активною життєвою позицією взяти участь в обговоренні проблемних питань, а також чекаємо Ваших цікавих пропозицій.
     Сподіваємося, що інформація, яку ми оприлюднюємо стане в нагоді усім, хто цікавиться історією та сьогоденням Звягельщини.

З повагою
Голова Звягельської районної ради                            

   Артур Загривий

Останні новини

ВІТАЛИ АГРАРІЇВ РАЙОНУ

DSC 0328 Копировать
DSC 0346 Копировать
DSC 0361 Копировать
DSC 0370 Копировать
DSC 0374 Копировать
DSC 0400 Копировать
DSC 0402 Копировать
DSC 0436 Копировать
DSC 0438 Копировать
DSC 0454 Копировать
DSC 0496 Копировать
DSC 0535 Копировать
DSC 0567 Копировать
DSC 0572 Копировать
DSC 0577 Копировать
DSC 0580 Копировать
DSC 0586 Копировать
17 листопада у Великому залі Будинку рад відбулися урочистості з нагоди Дня працівників сільського господарства. Учасників заходу привітали голова районної ради Дмитро Рудницький, голова райдержадміністрації Володимир Михнюк, перший заступник голови райдержадміністрації Наталія Даниленко, начальник управління агропромислового розвитку РДА Василь Ткачук. Також до вітань долучився Новоград-Волинський міський голова Віктор Весельський та секретар міської ради Олена Пономаренко, які подарували нашим хліборобам «Ріг достатку», як символ благополуччя та процвітання району. До вітального слова приєднався і депутат районної ради, помічник Народного депутата В.Литвина - Микола Іванюк.
Приємно коли вже 7 рік підряд Новоград-Волинський район займає першість
в Житомирській області серед районів Перехідної зони за досягнення найвищих показників у виробництві сільськогосподарської продукції у 2016 році.
Найкращих із поважних аграріїв з нагоди професійного свята та за сумлінну працю, високий професіоналізм, особистий внесок в досягненні значних виробничих результатів нагородили дипломами та вручили вимпели, почесними грамотами, грамотами та подяками.
Святковий концерт для трударів подарували: народний хор РБК, директор БК в с.Колодянка Юлія Сіркова, Ольга Осіпчук, Олена Нагорна, Юлія Сіркова.
Під час урочистостей місцевий волонтер Ігор Саксін продемонстрував присутнім гільзу, яка пройшла війну та приїхала до нас із Троїцького, обрамлену художніми розписами школярів із Рогачова. Запропонував викупити її з аукціона, пообіцявши, що виручені кошти підуть на допомогу бійцям в зону АТО.
Ви тут:Головна ВІТАЛИ АГРАРІЇВ РАЙОНУ