Шановні друзі!

 ЗагривийВітаємо Вас на сторінках офіційного сайту Звягельської районної ради.

       Даний сайт створено з метою реалізації відкритості та прозорості діяльності районної ради, відповідальності та звітності перед громадою, а також забезпечення права жителів району на одержання достовірної інформації щодо роботи органів і посадових осіб місцевого самоврядування.
      На нашому сайті також діє система обговорення актуальних питань соціально-економічного, громадського, політичного життя району. Тому, закликаю громадян з активною життєвою позицією взяти участь в обговоренні проблемних питань, а також чекаємо Ваших цікавих пропозицій.
     Сподіваємося, що інформація, яку ми оприлюднюємо стане в нагоді усім, хто цікавиться історією та сьогоденням Звягельщини.

З повагою
Голова Звягельської районної ради                            

   Артур Загривий

Останні новини

ВІТАЄМО ЗІ СВЯТОМ- ДНЕМ ПРАЦІВНИКІВ СІЛЬСЬКОГО ГОСПОДАРСТВА!

свято
Шановні працівники сільськогосподарської галузі району!
Прийміть найщиріші вітання з нагоди Вашого професійного свята.
З давніх-давен Україна славилася добрими, талановитими та працьовитими людьми. Наша держава була і залишається осередком міцних та усталених сільськогосподарських традицій. Завдяки “золотим рукам”, мудрості, досвідченості аграріїв живе наша українська нива. Це свято воістину всенародне, адже від результатів Вашої діяльності значною мірою залежить здоров’я, добробут і процвітання району та України. Висловлюємо Вам глибоку подяку. Ваша робота нелегка, але дуже важлива. Адже Україна живе і працює завдяки невтомним трудівникам, які постійно дбають про землю. Нехай ваша віддана праця і надалі служить на користь району та на благо України. Бажаємо радості, успіхів у праці, міцного здоров’я і людського щастя Вам і вашим родинам. Нехай щедро родять ниви, хай над ними буде мирне небо, завжди світить сонце, а в кожному домі будуть добро та злагода!
 
Ви тут:Головна ВІТАЄМО ЗІ СВЯТОМ- ДНЕМ ПРАЦІВНИКІВ СІЛЬСЬКОГО ГОСПОДАРСТВА!