Шановні друзі!

 ЗагривийВітаємо Вас на сторінках офіційного сайту Звягельської районної ради.

       Даний сайт створено з метою реалізації відкритості та прозорості діяльності районної ради, відповідальності та звітності перед громадою, а також забезпечення права жителів району на одержання достовірної інформації щодо роботи органів і посадових осіб місцевого самоврядування.
      На нашому сайті також діє система обговорення актуальних питань соціально-економічного, громадського, політичного життя району. Тому, закликаю громадян з активною життєвою позицією взяти участь в обговоренні проблемних питань, а також чекаємо Ваших цікавих пропозицій.
     Сподіваємося, що інформація, яку ми оприлюднюємо стане в нагоді усім, хто цікавиться історією та сьогоденням Звягельщини.

З повагою
Голова Звягельської районної ради                            

   Артур Загривий

Останні новини

ВІДБУВСЯ ТРЕНІНГ ДЛЯ ЧЛЕНІВ ТВК

30
20
10
16 листопада у малій залі засідань Будинку рад пройшло навчання членів територіальних виборчих комісій щодо ефективної організації, підготовки та проведення перших місцевих виборів, призначених на 18 грудня цього року.
Досвідчені тренери центру навчання при Центральній виборчій комісії Богдан Бондаренко та Світлана Пантюхіна більше трьох годин навчали членів районних територіальних виборчих комісій. Під час тренінгу представників проінформували про ключові виборчі процедури, які реалізує сільська, селищна, міська ТВК та акцентувати увагу на типових проблемах, з якими зазвичай стикаються члени ТВК в своїй роботі та надати певні рекомендації щодо їх уникнення чи вирішення.
Під час активного діалогу обговорили статус сільських, селищних, міських виборчих комісій; взаємодія сільської, селищної, міської виборчої комісії із суб’єктами виборчого процесу; організація роботи сільської, селищної, міської виборчої комісії в день голосування; встановлення результатів виборів; розгляд скарг.
По завершенню кожен учасник отримав посібник та пам’ятку навчально-методичного характеру.
Ви тут:Головна ВІДБУВСЯ ТРЕНІНГ ДЛЯ ЧЛЕНІВ ТВК