Шановні друзі!

 ЗагривийВітаємо Вас на сторінках офіційного сайту Звягельської районної ради.

       Даний сайт створено з метою реалізації відкритості та прозорості діяльності районної ради, відповідальності та звітності перед громадою, а також забезпечення права жителів району на одержання достовірної інформації щодо роботи органів і посадових осіб місцевого самоврядування.
      На нашому сайті також діє система обговорення актуальних питань соціально-економічного, громадського, політичного життя району. Тому, закликаю громадян з активною життєвою позицією взяти участь в обговоренні проблемних питань, а також чекаємо Ваших цікавих пропозицій.
     Сподіваємося, що інформація, яку ми оприлюднюємо стане в нагоді усім, хто цікавиться історією та сьогоденням Звягельщини.

З повагою
Голова Звягельської районної ради                            

   Артур Загривий

Останні новини

ГОЛОВА РАДИ ПРОВІВ ВИЇЗНИЙ ПРИЙОМ ГРОМАДЯН

DSC 0297 Копировать
DSC 0231 Копировать
DSC 0244 Копировать
DSC 0264 Копировать
DSC 0270 Копировать
DSC 0280 Копировать
DSC 0288 Копировать
Одним із дійових інструментів по вивченню та вирішенню проблем жителів  району є проведення виїзних прийомів громадян керівництвом районної влади.
Вчора, 15 листопада, голова районної ради Дмитро Рудницький разом із головою РДА Володимиром Михнюком провели виїзний прийом громадян  Чижівської сільської ради.
Участь у виїзному прийомі взяли депутат районної ради Іван Павлюк та голова Чижівської сільської ради Аркадій Ратушнюк. На зустріч прийшли:
завідуюча Чижівською амбулаторією Тетяна Коржук, завідуюча ФП в с.Вербівка Надія Яценко, завідуюча Чижівською сільською бібліотекою Олена Гнітецька, директор Чижівської школи І-ІІІ ст. Володимир Лагодинський.
В ході прийому жителями сільської ради піднімалось ряд важливих питань, зокрема: харчування дітей у школах на 2017 рік, робота сільського відділення «Укрпошти», потреба у зрізанні аварійних дерев біля трансформатора, виділення коштів для придбання музичного інструменту (баяну) в школу та нового автомобіля для Чижівської амбулаторії, вуличне освітлення, повернення жителям села паїв, надання матеріальної допомоги на лікування.
Більшість  питань, які порушувались на виїзному прийомі громадян, вирішувались безпосередньо на місці, а решту -  взяті під особистий контроль головою районної ради та райдержадміністрації.

 

Ви тут:Головна ГОЛОВА РАДИ ПРОВІВ ВИЇЗНИЙ ПРИЙОМ ГРОМАДЯН