Шановні друзі!

 ЗагривийВітаємо Вас на сторінках офіційного сайту Звягельської районної ради.

       Даний сайт створено з метою реалізації відкритості та прозорості діяльності районної ради, відповідальності та звітності перед громадою, а також забезпечення права жителів району на одержання достовірної інформації щодо роботи органів і посадових осіб місцевого самоврядування.
      На нашому сайті також діє система обговорення актуальних питань соціально-економічного, громадського, політичного життя району. Тому, закликаю громадян з активною життєвою позицією взяти участь в обговоренні проблемних питань, а також чекаємо Ваших цікавих пропозицій.
     Сподіваємося, що інформація, яку ми оприлюднюємо стане в нагоді усім, хто цікавиться історією та сьогоденням Звягельщини.

З повагою
Голова Звягельської районної ради                            

   Артур Загривий

Останні новини

ДЕЛЕГАЦІЯ З НОВОГРАД-ВОЛИНСЬКОГО ВІДВІДАЛА ПОЛЬЩУ ДЛЯ ОБМІНУ ДОСВІДОМ У СФЕРІ МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ

12
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
13
Делегація Новоград-Волинського району на чолі із головою районної ради Дмитром Рудницьким та у складі депутатів районної ради Ігоря Михнюка, Артура Загривого, директора ДП «Городницьке ЛГ», депутата Житомирської обласної ради Віктора Мельника, Новоград-Волинського міського голови 2010-2015 рр. Володимира Загривого та голови міськрайонної польської громадської організації ім.Адама Міцкевича Людмили Вольської, взяла участь в офіційних святкових заходах з нагоди 98 річниці Незалежності Республіки Польща.
Посадовці разом із керівництвом Пясечинського повіту відвідали Святу Месу в костелі Святої Анни, взяли участь в урочистостях перед Ратушем та церемонії покладання квітів від керівництва та громади.
В рамках святкових заходів відвідали столицю Республіки – Варшаву, де були присутніми на святковому параді за участю Президента країни Анджея Дуди та покладанні квітів до Могили Невідомого Солдата. Пізніше делегація відвідала Музей Повстання Варшавського, де мали можливість переконатись у щирому незламному патріотизмі польського народу.
Проте головною метою дружнього візиту було вивчення польського досвіду та ознайомлення з результатами процесу децентралізації (як відомо в даний час Україна впроваджує дану реформу), функціонування та розвитку об’єднаних громад, на прикладі Повіту Пясечинського, та вивчення залучення інвестицій в наш район. В рамках програми побували на виробництві косметичної фірми «Eveline», фабриці по переробці овочів та фруктів «Agropol», гастрономічному технікумі в Пясечинському повіті та Лісництві в Стефанові.
Делегація відвідала також староство Пясечинське, де учасники мали можливість детально ознайомитись із структурою староства, основними завданнями, які на них покладено, з формуванням бюджету повіту, процесом обрання членів уряду.
Проглядаючи всі позитивні та проблемні сторони управління учасники делегації отримали досвід, який можна максимально краще застосувати при реформуванні місцевого самоврядуванні в нашій країні, зокрема в районі, та в залучені інвестицій в наш край. В ході зустрічі обидві сторони висловили готовність до подальшої співпраці в сфері економічного та культурного розвитку.
Ви тут:Головна ДЕЛЕГАЦІЯ З НОВОГРАД-ВОЛИНСЬКОГО ВІДВІДАЛА ПОЛЬЩУ ДЛЯ ОБМІНУ ДОСВІДОМ У СФЕРІ МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ