Шановні друзі!

 ЗагривийВітаємо Вас на сторінках офіційного сайту Звягельської районної ради.

       Даний сайт створено з метою реалізації відкритості та прозорості діяльності районної ради, відповідальності та звітності перед громадою, а також забезпечення права жителів району на одержання достовірної інформації щодо роботи органів і посадових осіб місцевого самоврядування.
      На нашому сайті також діє система обговорення актуальних питань соціально-економічного, громадського, політичного життя району. Тому, закликаю громадян з активною життєвою позицією взяти участь в обговоренні проблемних питань, а також чекаємо Ваших цікавих пропозицій.
     Сподіваємося, що інформація, яку ми оприлюднюємо стане в нагоді усім, хто цікавиться історією та сьогоденням Звягельщини.

З повагою
Голова Звягельської районної ради                            

   Артур Загривий

Останні новини

ВІТАЄМО!

pic 24
Сьогодні святкує День народження депутат районної ради Миколаєнко Віктор Миколайович!
Шановний Вікторе Миколайовичу, від імені виконавчого апарату, депутатського корпусу ради прийміть щиросердечні вітання з Днем народження!
Бажаємо Вам міцного здоров’я, людського щастя, молодості душі і серця, яскравого сонця, душевного тепла, успіхів у здійсненні всіх задумів на багато-багато літ.
Зичимо, щоб Ваше життя було світлим і радісним, а дружні привітання додали життєвої наснаги у скарбничку Вашої душі. Нехай людська шана буде подякою Вам за плідну працю, чуйність, уміння творити добро.
Нехай справи будуть благородними, рішення – мудрими, думки – високими, а почуття – чистими та щирими!
Нехай доля Ваша благословиться довгими квітучими роками, безмежно радує сімейним ладом, благополуччям, сяє усмішками оточуючих людей.
Ви тут:Головна ВІТАЄМО!