Шановні друзі!

 ЗагривийВітаємо Вас на сторінках офіційного сайту Звягельської районної ради.

       Даний сайт створено з метою реалізації відкритості та прозорості діяльності районної ради, відповідальності та звітності перед громадою, а також забезпечення права жителів району на одержання достовірної інформації щодо роботи органів і посадових осіб місцевого самоврядування.
      На нашому сайті також діє система обговорення актуальних питань соціально-економічного, громадського, політичного життя району. Тому, закликаю громадян з активною життєвою позицією взяти участь в обговоренні проблемних питань, а також чекаємо Ваших цікавих пропозицій.
     Сподіваємося, що інформація, яку ми оприлюднюємо стане в нагоді усім, хто цікавиться історією та сьогоденням Звягельщини.

З повагою
Голова Звягельської районної ради                            

   Артур Загривий

Останні новини

ДЕПУТАТИ СЬОМОГО СКЛИКАННЯ В ЧЕРГОВЕ ЗІБРАЛИСЬ НА СЕСІЇ РАЙОННОЇ РАДИ

50
20
30
40
60
10
В районній раді 27 жовтня відбулась шоста сесія сьомого скликання. 
На початку засідання депутатам та присутнім представили начальника філії Новоград-Волинського Райавтодору Сергія Заїку. Привітали новопризначеного з відповідальною посадою. Сергій Леонідович поділився своїми планами на майбутнє та звернувся до присутніх керівників з проханням підтримувати та сприяти. 
Після кадрових призначень депутати ради на чолі із головою Дмитром Рудницьким почали працювати над затвердженням порядку денного 6 сесії районної ради сьомого скликання. 
За рекомендацією голови постійної комісії Миколи Іванюка народні обранці зняли з порядку денного питання «Про
реорганізацію амбулаторій загальної практики сімейної медицини та фельдшерських пунктів комунального закладу «ЦПМСД Новоград-Волинського району». Так як вирішили не поспішати із, так званою, реорганізацією закладів охорони здоров’я району та рекомендували райдержадміністрації потягом наступного місяця допрацювати це питання. 
Внесення в поряд денний питання затвердження документації щодо визначення нормативно грошово оцінки земельної ділянки для ТОВ «Трансстандарт-2002» площею 3,5937 га., викликало неабиякі дибати зі сторони депутатів. Нагадаємо, що дане товариство прийшло до нас в район із інвестиційною пропозицією. Вони планують будувати біогазову станцію на очисних спорудах міста, які розміщені на території району. Депутатам не подобається, що міська влада без відома жителів Чижівської громади хоче будувати на їх території. 
Після підтвердження першим заступником міського голови Сергієм Колотовим та секретарем міської ради Оленою Пономаренко готовності сісти за «круглий стіл» переговорів та розподілити податки в відсотковому відношенні на користь громад міста та району, народні обранці прийняли рішення затвердити нормативно грошову оцінку даної земельної ділянки.
Одними з перших рішень, за які проголосували депутати – це готовність закладів освіти, охорони здоров’я, культури до роботи в осінньо-зимовий період». Перший заступник голови райдержадміністрації Наталія Даниленко поінформувала, що з понеділка, коли учні знову почнуть навчання, всі школи району почнуть опалюватись.
Наступними питаннями, які розглядали: «Про виконання районного бюджету за 9 місяців» та «Про внесення змін до районного бюджету на 2016 рік». Як і планувалося, при розподілі перевиконання доходної частини районного бюджету, значну частину коштів направили на заробітну плату до кінця року: медичним працівникам міськрай ТМО та КЗ ЦПМСД. Для Піщівської АЗПСМ виділені кошти на придбання автомобіля для головного лікаря. До Дідовицької сільської ради, а саме в село Борисівка підуть кошти на капітальний ремонт вуличного освітлення. 
Також депутати затвердили Комплексну програму профілактики злочинності в Новоград-Волинському районі на 2016-2020 роки та прийняли ряд звернень. 
По завершенню роботи сесії голова районної ради Дмитро Рудницький подякував депутатам за конструктивну та плідну роботу. В результаті такої згуртованої роботи було прийнято ряд важливих рішень, які сприятимуть подальшому соціально-економічному розвитку району.
В засіданні 6 сесії районної ради приймали участь: Народний депутат України Володимир Литвин, голова райдержадміністрації Володимир Михнюк, секретар міської ради Олена Пономаренко, перший заступник міського голови Сергій Колотов, заступник голови районної ради Анна Громико, перший заступник голови райдержадміністрації Наталія Даниленко, заступник голови райдержадміністрації Андрій Подік.
Ви тут:Головна ДЕПУТАТИ СЬОМОГО СКЛИКАННЯ В ЧЕРГОВЕ ЗІБРАЛИСЬ НА СЕСІЇ РАЙОННОЇ РАДИ