Шановні друзі!

 ЗагривийВітаємо Вас на сторінках офіційного сайту Звягельської районної ради.

       Даний сайт створено з метою реалізації відкритості та прозорості діяльності районної ради, відповідальності та звітності перед громадою, а також забезпечення права жителів району на одержання достовірної інформації щодо роботи органів і посадових осіб місцевого самоврядування.
      На нашому сайті також діє система обговорення актуальних питань соціально-економічного, громадського, політичного життя району. Тому, закликаю громадян з активною життєвою позицією взяти участь в обговоренні проблемних питань, а також чекаємо Ваших цікавих пропозицій.
     Сподіваємося, що інформація, яку ми оприлюднюємо стане в нагоді усім, хто цікавиться історією та сьогоденням Звягельщини.

З повагою
Голова Звягельської районної ради                            

   Артур Загривий

Останні новини

І ЗНОВУ ПРО РЕОРГАНІЗАЦІЮ МЕДИЧНИХ ЗАКЛАДІВ РАЙОНУ

1
4
5
6
2
3
Вчора, 24 жовтня, в малому залі будинку рад відбулось засідання постійної комісії з питань бюджету, соціально-економічного розвитку, комунальної власності, транспорту та зв’язку під головування Миколи Іванюка.
Участь приймали голова районної ради Дмитро Рудницький, заступник голови районної ради Анна Громико, перший заступник голови райдержадміністрації Наталія Даниленко, заступник голови райдержадміністрації Андрій Подік та сільські голови.
Одне із «гарячих» питань,
які набули бурхливих обговорень - це реорганізація амбулаторій загальної практики сімейної медицини та фельдшерських пунктів комунального закладу «ЦПМСД Новоград-Волинського району». Завідувач сектору охорони здоров’я Тетяна Гусєва повідомила присутніх, що на наступний рік на фінансування медицини виділили меншу суму державної субвенції, тобто народним обранцям доведеться думати як фінансувати надалі медичні заклади району, якщо хочемо зберегти їх.
За словами Миколи Іванюка – депутата районної ради, - це «пекельне» питання для району. Члени комісії вирішили не поспішати із, так званою, реорганізацією закладів охорони здоров’я району та рекомендували райдержадміністрації потягом наступного місяця допрацювати це питання. А поки що запропонували зняти питання реорганізації АЗПСМ та ФП з порядку денного шостої сесії районної ради.
Заслухавши доповіді про затвердження розпоряджень голови райдержадміністрації та про внесення змін до програми зайнятості населення Новоград-Волинського району на період до 2017 року, перейшли до розгляду листів, що надійшли до РДА та районної ради, а також внесення змін до районного бюджету на 2016 рік.
Ознайомились із інформацією голови Федерації футболу району Гордійчука В.В. щодо використання бюджетних коштів у 2015 році.
Ви тут:Головна І ЗНОВУ ПРО РЕОРГАНІЗАЦІЮ МЕДИЧНИХ ЗАКЛАДІВ РАЙОНУ