Шановні друзі!

 ЗагривийВітаємо Вас на сторінках офіційного сайту Звягельської районної ради.

       Даний сайт створено з метою реалізації відкритості та прозорості діяльності районної ради, відповідальності та звітності перед громадою, а також забезпечення права жителів району на одержання достовірної інформації щодо роботи органів і посадових осіб місцевого самоврядування.
      На нашому сайті також діє система обговорення актуальних питань соціально-економічного, громадського, політичного життя району. Тому, закликаю громадян з активною життєвою позицією взяти участь в обговоренні проблемних питань, а також чекаємо Ваших цікавих пропозицій.
     Сподіваємося, що інформація, яку ми оприлюднюємо стане в нагоді усім, хто цікавиться історією та сьогоденням Звягельщини.

З повагою
Голова Звягельської районної ради                            

   Артур Загривий

Останні новини

ПОСТІЙНА КОМІСІЯ ЗАТВЕРДИЛА РЯД ЗВЕРНЕНЬ ДО ПРЕЗИДЕНТА УКРАЇНИ, ВРУ ТА КАБМІНУ

1
2
3
4
5
6
Під головуванням Ігоря Михнюка та за участі голови районної ради Дмитра Рудницького, заступника голови районної ради Анни Громико, заступника голови райдержадміністрації Андрія Подіка відбулось засідання постійної комісії з питань АПК, регулювання земельних відносин, екології та використання природних ресурсів.
Депутати працювали протягом 2 годин. За цей час заслухали представників «Трансстандарт-2002», а саме засновника, директора та заступника директора, які планують почати будівництво біогазової станції. З діалогу зрозуміло, що вони налаштовані на подальшу співпрацю із керівниками району, аграрними підприємствами. Члени комісії одноголосно погодились, що
в район потрібно впустити інвестора та внесли питання на розгляд шостої сесії районної ради.
Також на розгляд сесію внесли звернення депутатів районної ради до Президента України, ВРУ, Кабміну щодо неприпустимості прийняття змін до Бюджетного кодексу України в частині передачі з Державного бюджету України на місцеві бюджети повноважень щодо утримання приміщень загальноосвітніх навчальних закладів та їх технічного персоналу, оплати комунальних послуг та енергоносіїв. Та звернення депутатів ради щодо ситуації, яка склалася з прісною водою в районі.
Вже традиційно на комісії розглядали питання забруднення басейну річки Случ. Андрій Подік – заступник голови райдержадміністрації, повідомив, що 19 жовтня, направили зразки води з річки до Інституту колоїдної хімії та хімії води ім. А.В.Думанського. Вже через тиждень ми будемо мати результати експертизи.
Олександр Коваль – в.о. начальника управління Держпродспоживслужби в Новоград-Волинському районі, поінформував присутніх, що за результатами аналізів, проведених також вчора, Новоград-Волинським міжрайонним відділом лабораторних досліджень державної установи «Житомирська обласна лабораторія центр держсанепідслужби України» відхилень не виявлено.
По закінченню комісії Ігор Михнюк та Дмитро Рудницький подякували присутнім за активну участь та конструктивну роботу.
Ви тут:Головна ПОСТІЙНА КОМІСІЯ ЗАТВЕРДИЛА РЯД ЗВЕРНЕНЬ ДО ПРЕЗИДЕНТА УКРАЇНИ, ВРУ ТА КАБМІНУ