Шановні друзі!

 ЗагривийВітаємо Вас на сторінках офіційного сайту Звягельської районної ради.

       Даний сайт створено з метою реалізації відкритості та прозорості діяльності районної ради, відповідальності та звітності перед громадою, а також забезпечення права жителів району на одержання достовірної інформації щодо роботи органів і посадових осіб місцевого самоврядування.
      На нашому сайті також діє система обговорення актуальних питань соціально-економічного, громадського, політичного життя району. Тому, закликаю громадян з активною життєвою позицією взяти участь в обговоренні проблемних питань, а також чекаємо Ваших цікавих пропозицій.
     Сподіваємося, що інформація, яку ми оприлюднюємо стане в нагоді усім, хто цікавиться історією та сьогоденням Звягельщини.

З повагою
Голова Звягельської районної ради                            

   Артур Загривий

Останні новини

ПРОБЛЕМУ З ФЕЛЬДШЕРОМ ВИРІШЕНО

1
2
3
4
7
8
До районної ради надійшло колективне звернення від жителів сіл Анастасівка, Мала Анастасівка та Перелісок Лучицької сільської ради з проханням не закривати (реорганізовувати) фельдшерський пункт в селі Анастасівка, який обслуговує дані села.
Голова районної ради Дмитро Рудницький прийняв рішення виїхати в сільську раду аби детально обговорити проблему, що склалася із місцевими жителями. Сьогодні, на загальних зборах села Анастасівка,
разом із завідувачем сектору охорони здоров’я райдержадміністрації Тетяною Гусєвою, головним лікарем центру первинної медико-санітарної допомоги населенню району Валерієм Папенчуком уважно вислухали селян та пояснили ситуацію, яка склалась. Дискутуючи на цю тему прийняли компромісне рішення, яке задовольнило обох сторін: прийняти в штат з випробувальним терміном нового фельдшера, який буде обслуговувати вищезгадані населені пункти.
«Ми, як представники влади, хочемо зробити все для того, щоб людям було зручно прийти за якісною медичною допомогою, або щоб фельдшер мав змогу приїхати до хворого» - підчеркнув голова районної ради Дмитро Рудницький.

 

Ви тут:Головна ПРОБЛЕМУ З ФЕЛЬДШЕРОМ ВИРІШЕНО