Шановні друзі!

 ЗагривийВітаємо Вас на сторінках офіційного сайту Звягельської районної ради.

       Даний сайт створено з метою реалізації відкритості та прозорості діяльності районної ради, відповідальності та звітності перед громадою, а також забезпечення права жителів району на одержання достовірної інформації щодо роботи органів і посадових осіб місцевого самоврядування.
      На нашому сайті також діє система обговорення актуальних питань соціально-економічного, громадського, політичного життя району. Тому, закликаю громадян з активною життєвою позицією взяти участь в обговоренні проблемних питань, а також чекаємо Ваших цікавих пропозицій.
     Сподіваємося, що інформація, яку ми оприлюднюємо стане в нагоді усім, хто цікавиться історією та сьогоденням Звягельщини.

З повагою
Голова Звягельської районної ради                            

   Артур Загривий

Останні новини

ВІТАЄМО ІЗ 75-РІЧЧЯМ ВІД ДНЯ ЗАСНУВАННЯ 30 ОМБР!!!

army2
Шановні Воїни-Герої 30 окремої механізованої бригади!
Новоград-Волинська районна рада, депутатський корпус ради щиро вітають Вас із  – 75-річчям від дня заснування!
З початком бойових дій на Сході нашої країни військовослужбовці прославленої 30 ОМБР переконливо довели, що надійно стоять на сторожі суверенітету і територіальної цілісності незалежної держави та впевнено захищають її національні інтереси. Особовий склад, з самого початку, приймає активну участь у антитерористичній операції на території Донецької та Луганської областей, виявляючи мужність та героїзм під час ведення бойових дій. Щиро дякуємо за проявлену особисту мужність, стійкість та рішучість виявлені при виконанні військового обов’язку в умовах, пов’язаних з ризиком для життя під час захисту незалежності, суверенітету і територіальної цілісності України. Бажаємо успіхів, незламної волі в досягненні перемоги над ворогом та подоланні труднощів військового буття, надійного родинного тилу, богатирського здоров’я, звершення всіх мрій і побажань та миру на нашій Батьківщині!
Слава Україні – Героям слава!
З повагою та щирою вдячністю,
Голова районної ради                                      Дмитро Рудницький
 
Ви тут:Головна ВІТАЄМО ІЗ 75-РІЧЧЯМ ВІД ДНЯ ЗАСНУВАННЯ 30 ОМБР!!!