Шановні друзі!

 ЗагривийВітаємо Вас на сторінках офіційного сайту Звягельської районної ради.

       Даний сайт створено з метою реалізації відкритості та прозорості діяльності районної ради, відповідальності та звітності перед громадою, а також забезпечення права жителів району на одержання достовірної інформації щодо роботи органів і посадових осіб місцевого самоврядування.
      На нашому сайті також діє система обговорення актуальних питань соціально-економічного, громадського, політичного життя району. Тому, закликаю громадян з активною життєвою позицією взяти участь в обговоренні проблемних питань, а також чекаємо Ваших цікавих пропозицій.
     Сподіваємося, що інформація, яку ми оприлюднюємо стане в нагоді усім, хто цікавиться історією та сьогоденням Звягельщини.

З повагою
Голова Звягельської районної ради                            

   Артур Загривий

Останні новини

ЖИТОМИРЩИНА ЗАПРОШУЄ ДО УЧАСТІ В ФЕСТИВАЛІ ЛЬОНУ

27 серпня 2016р. з 10 до 20 год. в с. Стремигород Коростенського району Житомирської області проводитиметься Фестивалю льону.
Офіційна мета заходу – підтримка, розвиток вирощування льону та виробництва товарів із нього в Україні. Організовує захід Ірина Костюшко, депутат Житомирської облради та власниця агрокомпанї «Зоря», за сприяння Міністерства аграрної політики та продовольства.
Під час фестивалю відбудеться наукова конференція, присвячена обговоренню проблем та перспектив розвитку галузі льонарства.
Працюватиме концертний майданчик Також госты зможуть выдвыдати ярмарок, де будуть представлені вироби провідних майстрів народного мистецтва і художніх промислів з різних областей України, товари з льону, художня вишивка. Проходитимуть майстер класи, в тому числі і кулінарні – приготування страв із льону та олії з льону. Скетчі учасникам, дефіле від відомої української дизайнерки, музей – це буде справжнє свято.
До участі в Фестивалі запрошуються всі бажаючі!
Ви тут:Головна ЖИТОМИРЩИНА ЗАПРОШУЄ ДО УЧАСТІ В ФЕСТИВАЛІ ЛЬОНУ