Шановні друзі!

 ЗагривийВітаємо Вас на сторінках офіційного сайту Звягельської районної ради.

       Даний сайт створено з метою реалізації відкритості та прозорості діяльності районної ради, відповідальності та звітності перед громадою, а також забезпечення права жителів району на одержання достовірної інформації щодо роботи органів і посадових осіб місцевого самоврядування.
      На нашому сайті також діє система обговорення актуальних питань соціально-економічного, громадського, політичного життя району. Тому, закликаю громадян з активною життєвою позицією взяти участь в обговоренні проблемних питань, а також чекаємо Ваших цікавих пропозицій.
     Сподіваємося, що інформація, яку ми оприлюднюємо стане в нагоді усім, хто цікавиться історією та сьогоденням Звягельщини.

З повагою
Голова Звягельської районної ради                            

   Артур Загривий

Останні новини

ДЕПУТАТСЬКИЙ КОРПУС ЗАТВЕРДИВ ЗМІНИ ДО БЮДЖЕТУ НА 2016 РІК

9
1
2
3
4
5
6
7
8
В районній раді 26 липня, як і планувалось, вдбулась п’ята сесія сьомого скликання.
На початку засідання депутатам та присутнім представили виконуючого обов’язків начальника Новоград-Волинського відділу поліції Кононенка Юрія Миколайовича. Привітали новопризначеного з досить відповідальною посадою. Юрій Миколайович поділився своєю автобіографією з присутніми.
Після цього голова районної ради Дмитро Рудницький урочисто вручив подяки від обласної ради за активну
участь у V Всеукраїнській спартакіаді серед народних депутатів, депутатів обласних, районних, міських, сільських та селищних рад і здобуті призові місця депутатами сільських рад: Олексію Романюку, Олексію Валазі та Івану Скидану.
Після затвердження порядку денного сесії, лідер фракції ВО «Батьківщина» Віктор Гончарук висловив незадоволення роботою заступника голови районної ради Анни Громико та звернувся з пропозицією оголосити перерву для обговорення між фракціями про відповідність Анни Олександрівни займаній посаді.
Після перерви, не залучившись підтримкою жодного із керівників фракцій та груп, вся фракція ВО «Батьківщина» у складі: Віктор Гончарук, Василь Гриценко, Наталія Кондратюк, Олександр Осінський та Юрій Скрипнюк покинули залу і не приймали участь в сесії.
Незважаючи на цей прикрий інцидент сесія продовжила свою роботу у складі 30 депутатів.
Одними з перших рішень, за які проголосували депутати – це виконання районного бюджету за І півріччя 2016 року; внесли зміни до ряду районних програм та затвердили Положення про порядок та умови надання громадянам разової грошової допомоги. Головним питанням, яке розглядали народні обранці – «Про внесення змін до районного бюджету на 2016 рік». Як і планувалося, при розподілі перевиконання доходної частини районного бюджету, значну частину коштів направили на медичну галузь: на заробітну плату та завершення заміни віконних блоків у поліклініці міськрай ТМО; заробітну плату та утримання КЗ ЦПМСД; кошти для забезпечення відпуску медикаментів по пільгових рецептах.
Наступним та пріорітетним стало виділення коштів для здійснення організації харчування дітей 1-4 класів та пільгових категорій 5-11 класів; для закупівлі шкільного автобуса; для проведення капітального ремонту котельні із встановленням твердопаливного котла в ЗОШ с.В.Горбаша.
Не залишили без уваги громадян, які мають право на пільговий проїзд в громадському транспорті. Рішенням 5 сесії профінансовано ці потреби. В Косенівську сільську раду підуть кошти на відшкодування збитків завданих внаслідок недавнього буревію.
Наступним затвердили статути комунальних закладів, та склад Наглядових рад при Новоград-Волинському міськрайТМО та при КЗ «ЦПМСД Новоград-Волинського району».
Народні обранці прийняли ряд звернень: щодо боротьби із самогоноварінням; щодо ситуації, яка склалась в каменепереробній галузі; щодо оплати праці працівників райдержадміністрації та її структурних підрозділів.
По завершенню роботи сесії голова районної ради Дмитро Рудницький подякував депутатам за конструктивну та плідну роботу. За те що відчуття своїх обов’язків перед виборцями перемогли над амбіціями. В результаті такої згуртованої роботи було прийнято ряд важливих рішень, які сприятимуть подальшому соціально-економічному розвитку району.
В засіданні 5 сесії районної ради приймали участь: голова райдержадміністрації Володимир Михнюк, міський голова Віктор Весельський, перший заступник голови райдержадміністрації Наталія Даниленко, заступник голови райдержадміністрації Андрій Подік, депутат обласної ради Степан Нусбаум.
Ви тут:Головна ДЕПУТАТСЬКИЙ КОРПУС ЗАТВЕРДИВ ЗМІНИ ДО БЮДЖЕТУ НА 2016 РІК