Шановні друзі!

 ЗагривийВітаємо Вас на сторінках офіційного сайту Звягельської районної ради.

       Даний сайт створено з метою реалізації відкритості та прозорості діяльності районної ради, відповідальності та звітності перед громадою, а також забезпечення права жителів району на одержання достовірної інформації щодо роботи органів і посадових осіб місцевого самоврядування.
      На нашому сайті також діє система обговорення актуальних питань соціально-економічного, громадського, політичного життя району. Тому, закликаю громадян з активною життєвою позицією взяти участь в обговоренні проблемних питань, а також чекаємо Ваших цікавих пропозицій.
     Сподіваємося, що інформація, яку ми оприлюднюємо стане в нагоді усім, хто цікавиться історією та сьогоденням Звягельщини.

З повагою
Голова Звягельської районної ради                            

   Артур Загривий

Останні новини

ПОСТІЙЙНА КОМІСІЯ РОЗГЛЯНУЛА ВИКОНАННЯ РАЙОННОГО БЮДЖЕТУ ЗА І ПІВРІЧЧЯ 2016 РОКУ ТА ВНЕСЕННЯ ЗМІН ДО РАЙОННОГО БЮДЖЕТУ НА ПОТОЧНИЙ РІК

2
1
3
4
7
8
9
У ході підготовки до п’ятої сесії районної ради 22 липня депутати постійної комісії з питань бюджету, соціально-економічного розвитку, комунальної власності, транспорту та зв'язку упродовж 5 годин працювали над порядком денним. В засіданні прийняли участь голова районної ради Дмитро Рудницький, голова районної державної адміністрації Володимир Михнюк, заступник голови районної ради Анна Громико, перший заступник голови райдержадміністрації Наталія Даниленко, заступник голови райдержадміністрації Андрій Подік, голови фракцій, груп, постійних комісій районної ради.
Під головуванням депутата Миколи Іванюка на комісії розглянули та узгодили 10 питань порядку денного.
На початку роботи засідання депутати
заслухали інформацію про виконання районного бюджету за І півріччя 2016 року.
Жваво обговорили народні обранці питання внесення змін до районного бюджету на поточний рік. Зокрема, узгодили розподіл перевиконання доходної частини районного бюджету. Значна частина цих коштів буде спрямована на медичну галузь: на заробітну плату та завершення заміни віконних блоків у поліклініці міськрай ТМО; заробітну плату та утримання КЗ ЦПМСД; кошти для забезпечення відпуску медикаментів по пільгових рецептах; на закупівлю вакцини проти ГРИПу. Не залишили без уваги і освітянську галузь: виділили кошти для здійснення організації харчування дітей 1-4 класів та пільгових категорій 5-11 класів; для закупівлі шкільного автобуса; для проведення капітального ремонту котельні із встановленням твердопаливного котла в ЗОШ с.В.Горбаша. Також профінансували виконання програми забезпечення пільгами окремих категорій громадян (пільгове перевезення громадян). В Косенівську сільську раду підуть кошти на відшкодування збитків завданих внаслідок буревію.
Депутати заслухали та погодили склад Наглядової ради Новоград-Волинського міськрай ТМО та наглядової ради КЗ «ЦПМСД Новоград-Волинського району».
Окрім цього, профільна комісія затвердила Положення про порядок та умови надання громадянам разової грошової допомоги, розглянула внесення змін до Програми розвитку транспортної інфраструктури та шляхового господарства Новоград-Волинського району на 2016-2020 роки.
Народні обранці підтримали колегу Віктора Федорука та вирішили винести на п’яту сесію районної ради звернення щодо створення гідрологічного заказника місцевого значення.
Наприкінці засідання присутні заслухали інформацію про результати запитів, висловлених депутатами районної ради на попередній сесії.
Засідання постійної комісії з питань бюджету, соціально-економічного розвитку, комунальної власності, транспорту та зв'язку було нелегким, в ході обговорень виникало багато дискусій, але народним обранцям вдалось знайти компромісні рішення. Будемо сподіватись, що завдяки такій плідній роботі п’ята сесія районної ради пройде швидко та плідно.
Нагадуємо, що 26 липня о 10 годині у великому залі Будинку рад розпочне роботу п’ята сесія районної ради сьомого скликання.
Ви тут:Головна ПОСТІЙЙНА КОМІСІЯ РОЗГЛЯНУЛА ВИКОНАННЯ РАЙОННОГО БЮДЖЕТУ ЗА І ПІВРІЧЧЯ 2016 РОКУ ТА ВНЕСЕННЯ ЗМІН ДО РАЙОННОГО БЮДЖЕТУ НА ПОТОЧНИЙ РІК