Шановні друзі!

 ЗагривийВітаємо Вас на сторінках офіційного сайту Звягельської районної ради.

       Даний сайт створено з метою реалізації відкритості та прозорості діяльності районної ради, відповідальності та звітності перед громадою, а також забезпечення права жителів району на одержання достовірної інформації щодо роботи органів і посадових осіб місцевого самоврядування.
      На нашому сайті також діє система обговорення актуальних питань соціально-економічного, громадського, політичного життя району. Тому, закликаю громадян з активною життєвою позицією взяти участь в обговоренні проблемних питань, а також чекаємо Ваших цікавих пропозицій.
     Сподіваємося, що інформація, яку ми оприлюднюємо стане в нагоді усім, хто цікавиться історією та сьогоденням Звягельщини.

З повагою
Голова Звягельської районної ради                            

   Артур Загривий

Останні новини

НА ВІДПОЧИНОК ДО БАРСЕЛОНИ

4
1
2
3
23 дитини з Житомирської, Хмельницької, Чернівецької та Львівської областей поїхали на відпочинок до Іспанії, де їх прийматимуть сім’ї українських греко-католицьких вірян. Із них семеро дітей із міста Новоград-Волинський та району отримали також таку щасливу можливість. Це діти загиблих учасників АТО. Відтак, упродовж 16 днів на них чекають численні екскурсії, купання в морі й знайомство із тамтешньою культурою.

Такий чудовий шанс вони отримали завдяки організаторам: голові районної ради Дмитру Рудницькому, депутату районної ради Артуру Загривому ( які є засновникам ГО «КРЕДО»), Галині Корольовій - організатору проекту «Діти героїв» 2016 у Каталонії.
Дмитро Рудницький висловив щиру подяку благодійникам, які надали допомогу в організації поїздки компанії «Одрі», генеральному консулу України у Барселоні Світлані Миколаївні Скляренко, депутатам Новоград-Волинської міської ради від партії «Солідарність» та іншим.
Щиро бажаємо нашим діточкам гарно відпочити, набратися сил, зарядитися позитивними емоціями!
Фото А. Данюк-Черкашиної.
Ви тут:Головна НА ВІДПОЧИНОК ДО БАРСЕЛОНИ