Шановні друзі!

 ЗагривийВітаємо Вас на сторінках офіційного сайту Звягельської районної ради.

       Даний сайт створено з метою реалізації відкритості та прозорості діяльності районної ради, відповідальності та звітності перед громадою, а також забезпечення права жителів району на одержання достовірної інформації щодо роботи органів і посадових осіб місцевого самоврядування.
      На нашому сайті також діє система обговорення актуальних питань соціально-економічного, громадського, політичного життя району. Тому, закликаю громадян з активною життєвою позицією взяти участь в обговоренні проблемних питань, а також чекаємо Ваших цікавих пропозицій.
     Сподіваємося, що інформація, яку ми оприлюднюємо стане в нагоді усім, хто цікавиться історією та сьогоденням Звягельщини.

З повагою
Голова Звягельської районної ради                            

   Артур Загривий

Останні новини

ОБ’ЄДНАЛИСЯ ЗАРАДИ СПІЛЬНИХ СПРАВ

1
2
3
4
5
6
7
8
9
Вдруге депутати районної та міської ради зібрались на засіданні робочої групи з питань координації роботи міської, районної рад та подальшого успішного соціально-економічного розвитку громад міста та району.
Як і планувалося, голови постійних комісій і керівники фракцій районної та міської рад
на чолі із головою районної ради Дмитром Рудницьким та секретарем міської ради Оленою Пономаренко зібралися перед сесіями районної та міської ради аби обговорити назрілі питання та прийти до спільних рішень.
Цього разу депутати працювали над проектом спільного розпорядження для створення даної робочої групи та визначались з її функціональними обов’язками, які будуть внесені в розроблене Положення про робочу групу.
Обговорили питання про об’єднання територіальних громад. Голова районної ради Дмитро Рудницький в черговий раз поінформував присутніх про хід об’єднання територіальних громад в Новоград-Волинському районі. Депутати районної та міської ради вважають реформу децентралізації дуже актуальною та потрібною. Завдяки їй об’єднані громади отримають значні повноваження та бюджети на місця, а це дасть поштовх до повноцінного розвитку громад.
Одним із актуальних питань сьогодні є створення в Новоград-Волинському районі індустріального парку. В планах вже давно є збудувати такий промисловий парк на території нашого району, але через ряд причин напрацювання по ньому відкладались в сторону. На зустрічі депутати знову підняли це питання, адже створення даного парку дасть можливість громаді міста та району покращити соціально-економічний розвиток. В планах є спільними зусиллями реалізувати даний проект.
У ході зустрічі були обговорені також питання: про Наглядову раду міськрайТМО; про розгляд звітів керівників спільних комунальних підприємств міської та районної ради на спільному засіданні постійних комісій; про утримання об’єктів спільної комунальної власності міської та районної рад.
Підбиваючи підсумки, голова районної ради Дмитро Рудницький наголосив, що сьогоднішня зустріч була плідною та конструктивною, висловив думку, що співпраця між депутатами районної а міської ради й надалі приноситиме позитивні результати для подальшого успішного соціально-економічного розвитку громад міста та району.
Ви тут:Головна ОБ’ЄДНАЛИСЯ ЗАРАДИ СПІЛЬНИХ СПРАВ