Шановні друзі!

 ЗагривийВітаємо Вас на сторінках офіційного сайту Звягельської районної ради.

       Даний сайт створено з метою реалізації відкритості та прозорості діяльності районної ради, відповідальності та звітності перед громадою, а також забезпечення права жителів району на одержання достовірної інформації щодо роботи органів і посадових осіб місцевого самоврядування.
      На нашому сайті також діє система обговорення актуальних питань соціально-економічного, громадського, політичного життя району. Тому, закликаю громадян з активною життєвою позицією взяти участь в обговоренні проблемних питань, а також чекаємо Ваших цікавих пропозицій.
     Сподіваємося, що інформація, яку ми оприлюднюємо стане в нагоді усім, хто цікавиться історією та сьогоденням Звягельщини.

З повагою
Голова Звягельської районної ради                            

   Артур Загривий

Останні новини

ПРО РОЗВИТОК ФУТБОЛУ В НОВОГРАД-ВОЛИНСЬКОМУ РАЙОНІ

1
2
3
4
В минулому році сесією районної ради від 30 липня 2015 року було прийнято рішення «Про програму розвитку футболу в Новоград-Волинському районі на 2015-2019 роки», тим самим допомагати, сприяти розвитку футболу в Новоград-Волинському районі.
З метою визначення перспектив подальшого розвитку футболу в Новоград-Волинському районі голова районної ради Дмитро Рудницький скликав нараду
за участю першого заступника голови райдержадміністрації Наталії Даниленко, керівника та засновників громадської організації «Новоград-Волинська районна федерація футболу» Василя Гордійчука, Юрія Гнітецького. Прийняли участь: завідувач сектору сім’ї, молоді та спорту РДА Віктор Дейнека, головний лікар ЦПМСД Валерій Папенчук та представники футбольних клубів.
«Програма розвитку футболу в районі була розроблена для підтримки футбольних команд: давати їм можливість розвиватися, створювати нові команди, надавати матеріально-технічну допомогу. Головною проблемою розвитку футболу району сьогодні є відсутність культури спілкування гравців та вболівальників. Дуже часто на полях під час матчів, на жаль, ми спостерігаємо неповагу до суддів, один одного, а також непорозуміння між футбольними командами, які призводять до порушення громадського порядку. Коли виникають такі непорозуміння, то їх потрібно вирішувати в законному руслі на розгляді контрольно-дисциплінарного комітету федерації футболу, а не на футбольних полях. Якщо ми хочемо спільно розвивати футбол у районі, то задача влади підтримувати фінансово і матеріально, а від вас, як представників федерації футболу, - навести лад серед гравців та вболівальників на футбольному полі» - сказав Дмитро Рудницький.
«Футбол – це велике культурне свято для села. Він повинен служити важелем єднання в цей складний для нашої країни час. Культура спілкування безумовно важлива під час проведення матчів. Ми повинні ставитись з повагою до суддів, один одного» - підтримав Василь Гордійчук.
Голова районної ради разом із присутніми обговорили організаційні питання проведення футбольних матчів, заслухали звіт про витрачені кошти, які виділялись на «Новоград-Волинську районну федерацію футболу».
Ви тут:Головна ПРО РОЗВИТОК ФУТБОЛУ В НОВОГРАД-ВОЛИНСЬКОМУ РАЙОНІ