Шановні друзі!

 ЗагривийВітаємо Вас на сторінках офіційного сайту Звягельської районної ради.

       Даний сайт створено з метою реалізації відкритості та прозорості діяльності районної ради, відповідальності та звітності перед громадою, а також забезпечення права жителів району на одержання достовірної інформації щодо роботи органів і посадових осіб місцевого самоврядування.
      На нашому сайті також діє система обговорення актуальних питань соціально-економічного, громадського, політичного життя району. Тому, закликаю громадян з активною життєвою позицією взяти участь в обговоренні проблемних питань, а також чекаємо Ваших цікавих пропозицій.
     Сподіваємося, що інформація, яку ми оприлюднюємо стане в нагоді усім, хто цікавиться історією та сьогоденням Звягельщини.

З повагою
Голова Звягельської районної ради                            

   Артур Загривий

Останні новини

ВІДПОВІДЬ НА ЗВЕРНЕННЯ ДЕПУТАТІВ РАЙОННОЇ РАДИ ЩОДО ЗАБРУДНЕННЯ ДОВКІЛЛЯ

13 Копировать
14 Копировать
11 Копировать
12 Копировать
Надійшла чергова відповідь на звернення депутатів Новоград-Волинської районної ради Житомирської області щодо забруднення довкілля, яке прийнято 29 березня 2016 року від  Державної екологічної інспекції України щодо забруднення річок Случ та Хомора.
У листі  повідомляється, що були проведені перевірки на підприємствах ТОВ «Понінківська картонно-паперова фабрика» та ТОВ «Миропільський папір». У їх роботі було виявлено ряд порушень. Відповідно до чинного законодавства були вжиті заходи щодо їх функціонування:
-          з метою припинення скидання неочищених вод та забруднення поверхневих вод р. Хомора Держекоінспекція у Житомирській області звернулася з відповідним листом до Департаменту екології та природних ресурсів Хмельницької облдержадміністрації щодо внесення змін до дозволу на спеціальне водокористування ТОВ «Понінківська картонно-паперова фабрика» від 19.06.2015 № 695 у частині зменшення нормативів гранично допустимого скиду забруднюючих речовин у р.Хомора;
-          за фактами виявлених порушень вимог природоохоронного законодавства керівнику підприємства ТОВ «Понінківська картонно-паперова фабрика» видано припис про усунення виявлених порушень, а відповідальну особу підприємства притягнуто до адміністративної відповідальності у вигляді штрафу за статтею 59 КУ та АП;
-          з метою усунення виявлених порушень вимог водоохоронного законодавства у діяльності ТОВ «Миропільський папір»   Держекоінспекцією у Житомирській області підготовлено адміністративний позов від 07.06.2016 № 2511/11-16 до Житомрського окружного адміністративного суду щодо зупинення господарчої діяльності ТОВ «Миропільський папір» в частині здійснення скиду стічних вод в р.Случ;
-           Держекоінспецією України подано пропозиції до Мінекономрозвитку щодо внесення змін до Плану комплексних планових заходів державного нагляду (контролю) органів державного нагляду (контролю) на друге півріччя 2016 року стосовно включення перевірки дотримання вимог природоохоронного законодавства ТОВ «Понінківська картонно- паперова фабрика» .
Бажаючі можуть детальніше ознайомитись з повним текстом відповіді на фото.
Ви тут:Головна ВІДПОВІДЬ НА ЗВЕРНЕННЯ ДЕПУТАТІВ РАЙОННОЇ РАДИ ЩОДО ЗАБРУДНЕННЯ ДОВКІЛЛЯ