Шановні друзі!

 ЗагривийВітаємо Вас на сторінках офіційного сайту Звягельської районної ради.

       Даний сайт створено з метою реалізації відкритості та прозорості діяльності районної ради, відповідальності та звітності перед громадою, а також забезпечення права жителів району на одержання достовірної інформації щодо роботи органів і посадових осіб місцевого самоврядування.
      На нашому сайті також діє система обговорення актуальних питань соціально-економічного, громадського, політичного життя району. Тому, закликаю громадян з активною життєвою позицією взяти участь в обговоренні проблемних питань, а також чекаємо Ваших цікавих пропозицій.
     Сподіваємося, що інформація, яку ми оприлюднюємо стане в нагоді усім, хто цікавиться історією та сьогоденням Звягельщини.

З повагою
Голова Звягельської районної ради                            

   Артур Загривий

Останні новини

ВІДПОВІДЬ НЕ ЗВЕРНЕННЯ ЩОДО ПОРУШЕННЯ ПРАВ ТА ЗАКОННИХ ІНТЕРЕСІВ ГРОМАДЯН В СФЕРІ ЗЕМЕЛЬНИХ ВІДНОСИН

22 Копировать

Департамент містобудування, архітектури та планування територій повідомляє, що на виконання завдань, визначених у листі Секретаріату Кабінету Міністрів України від 16.05.2016 № 8002/0/2-16 до листа Адміністрації Президента України від 11.05.2016 № 03-01/885, Міністерство регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України розглянуло лист Новоград-Волинської районної ради від 06 квітня 2016 року № 01-21/77, щодо передачі до повноважень. сільських, селищних, міських, районних рад вирішення питань земельних відносин та в межах компетенції повідомляє. Верховною Радою України 19.04.2016 прийнято в першому читанні проект Закону України
«Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо розширення повноважень органів місцевого самоврядування з управління земельними ресурсами та посилення державного конторою за використанням та охороною земель» (реєстр. № 4355 від 31.03.2016), який підготовлено народними депутатами України спільно з Держгеокадастром. Зазначений законопроект готується до другого читання.
Законопроектом пропонується передати об’єднаним територіальни громадам у комунальну власність землі державної власності за межами населених пунктів, а сільським, селищним, міським радам - повноваження з розпорядження землями державної власності за межами населених пунктів (крім земель оборони, земель природно-заповідного та іншого природоохоронного призначення на об'єктах природно-заповідного фонду загальнодержавного значення та інших, які мають важливе значення для держави), встановити порядок передачі земель державної власності за межами населених пунктів у комунальну власність об’єднаних територіальних громад, надати органам місцевого самоврядування повноваження щодо зміни цільового призначення земельних ділянок приватної власності.

 

Ви тут:Головна ВІДПОВІДЬ НЕ ЗВЕРНЕННЯ ЩОДО ПОРУШЕННЯ ПРАВ ТА ЗАКОННИХ ІНТЕРЕСІВ ГРОМАДЯН В СФЕРІ ЗЕМЕЛЬНИХ ВІДНОСИН