Шановні друзі!

 ЗагривийВітаємо Вас на сторінках офіційного сайту Звягельської районної ради.

       Даний сайт створено з метою реалізації відкритості та прозорості діяльності районної ради, відповідальності та звітності перед громадою, а також забезпечення права жителів району на одержання достовірної інформації щодо роботи органів і посадових осіб місцевого самоврядування.
      На нашому сайті також діє система обговорення актуальних питань соціально-економічного, громадського, політичного життя району. Тому, закликаю громадян з активною життєвою позицією взяти участь в обговоренні проблемних питань, а також чекаємо Ваших цікавих пропозицій.
     Сподіваємося, що інформація, яку ми оприлюднюємо стане в нагоді усім, хто цікавиться історією та сьогоденням Звягельщини.

З повагою
Голова Звягельської районної ради                            

   Артур Загривий

Останні новини

НА КРИЛАХ ПРОЩАЛЬНОГО ВАЛЬСУ

DSC 4140
DSC 4138
DSC 4143
DSC 4174
DSC 4175
DSC 4199
Розпочався сезон випусків вищих навчальних закладів. Так першим відкрив його Новоград-Волинський промислово-економічний технікум. Цього річ  104 молодших спеціаліста пройшли гордою ходою по головній вулиці Новоград-Волинського до пам’ятного знаку міста Лесі Українки. Затим вирушили до міського Будинку Культури, де і відбулись урочистості присвячені цьому незабутньому  дню.
З вступним словом виступила директор Новоград-Волинського промислово-економічного технікуму Алла Петрошук. Вона привітала присутніх випускників, студентів, їх батьків та друзів, гостей зі святом.
З вітальним словом до випускників звернувся голова районної ради Дмитро Рудницький: «На цьому етапі ваше навчання не закінчується. Вчитись треба кожен день на протязі всього життя. Ніколи не зупинятись, розвивати себе.  Бажаю, щоб ви дійсно знайшли себе у цьому житті!»
Підчас святкування, за технічних причин, прямо перед відкриттям заходу вимкнули світло. Так приємно, що наше молоде покоління не розгубилось і підтримало дух свята, стоячи заспівавши гімн України, разом із запрошеними та гостями в залі.
(фото міськрайонної гезети "Лесин край")
Ви тут:Головна НА КРИЛАХ ПРОЩАЛЬНОГО ВАЛЬСУ