Шановні друзі!

 ЗагривийВітаємо Вас на сторінках офіційного сайту Звягельської районної ради.

       Даний сайт створено з метою реалізації відкритості та прозорості діяльності районної ради, відповідальності та звітності перед громадою, а також забезпечення права жителів району на одержання достовірної інформації щодо роботи органів і посадових осіб місцевого самоврядування.
      На нашому сайті також діє система обговорення актуальних питань соціально-економічного, громадського, політичного життя району. Тому, закликаю громадян з активною життєвою позицією взяти участь в обговоренні проблемних питань, а також чекаємо Ваших цікавих пропозицій.
     Сподіваємося, що інформація, яку ми оприлюднюємо стане в нагоді усім, хто цікавиться історією та сьогоденням Звягельщини.

З повагою
Голова Звягельської районної ради                            

   Артур Загривий

Останні новини

ЗАСІДАННЯ ПОСТІЙНОЇ КОМІСІЇ

DSC 0018 Копировать
DSC 0014 Копировать
DSC 0015 Копировать
DSC 0020 Копировать
DSC 0043 Копировать
DSC 0046 Копировать
В малому залі Будинку рад 22 червня 2016 року відбулось засідання постійної комісії з питань бюджету, соціально-економічного розвитку, комунальної власності, транспорту та зв’язку.
Присутні члени комісії разом із головою Миколою Іванюком заслухали начальника управління фінансів Ірину Козеренко про виконання районного бюджету за 5 місяців 2016 року. Розглянули листи, які надійшли до районної ради та райдержадміністрації.
 
Важливим питанням в обговорені для депутатів став стан фінасово-господарської діяльності підприємств установ та організацій спільної комунальної власності територіальних громад сіл, селища району.
По завершенню засідання присутні члени комісії вирішили заслухати звіти керівників по кожному підприємству окремо, зібравши додатково засідання даної постійної комісії.
Ви тут:Головна ЗАСІДАННЯ ПОСТІЙНОЇ КОМІСІЇ