Шановні друзі!

 ЗагривийВітаємо Вас на сторінках офіційного сайту Звягельської районної ради.

       Даний сайт створено з метою реалізації відкритості та прозорості діяльності районної ради, відповідальності та звітності перед громадою, а також забезпечення права жителів району на одержання достовірної інформації щодо роботи органів і посадових осіб місцевого самоврядування.
      На нашому сайті також діє система обговорення актуальних питань соціально-економічного, громадського, політичного життя району. Тому, закликаю громадян з активною життєвою позицією взяти участь в обговоренні проблемних питань, а також чекаємо Ваших цікавих пропозицій.
     Сподіваємося, що інформація, яку ми оприлюднюємо стане в нагоді усім, хто цікавиться історією та сьогоденням Звягельщини.

З повагою
Голова Звягельської районної ради                            

   Артур Загривий

Останні новини

ШАНОВНІ ДЕРЖСЛУЖБОВЦІ З ПРОФЕСІЙНИМ СВЯТОМ ВАС!

02
Щорічно 23 червня в Україні відзначають День державної служби України.
Голова районної ради Дмитро Рудницький, виконавчий апарат ради та депутатський корпус ради щиро вітають колектив Новоград-Волинської районної державної адміністрації із професійним святом – Днем державної служби!
Висловлюємо найщиріші слова подяки
усім державним службовцям, які з повною віддачею працюють на благо жителів Новоград-Волинського району.
Працювати в державних органах, забезпечувати виконання завдань і функцій держави - відповідальна справа, від виконання якої залежить успіх політичних, економічних та соціальних перетворень, благополуччя людей, їх відношення до влади.
Упевнені, що запорукою успішного виконання поставлених завдань будуть професіоналізм, старанність, завзяття та практичний досвід, які й надалі будуть слугувати людям.
Від душі бажаємо Вам і Вашим родинам світлих життєвих обріїв, добра та щастя, міцного здоров'я та задоволення від такої   почесної праці. Нехай поруч з Вами завжди будуть  талановиті однодумці, коллеги та вірні друзі!
Ви тут:Головна ШАНОВНІ ДЕРЖСЛУЖБОВЦІ З ПРОФЕСІЙНИМ СВЯТОМ ВАС!