Шановні друзі!

 ЗагривийВітаємо Вас на сторінках офіційного сайту Звягельської районної ради.

       Даний сайт створено з метою реалізації відкритості та прозорості діяльності районної ради, відповідальності та звітності перед громадою, а також забезпечення права жителів району на одержання достовірної інформації щодо роботи органів і посадових осіб місцевого самоврядування.
      На нашому сайті також діє система обговорення актуальних питань соціально-економічного, громадського, політичного життя району. Тому, закликаю громадян з активною життєвою позицією взяти участь в обговоренні проблемних питань, а також чекаємо Ваших цікавих пропозицій.
     Сподіваємося, що інформація, яку ми оприлюднюємо стане в нагоді усім, хто цікавиться історією та сьогоденням Звягельщини.

З повагою
Голова Звягельської районної ради                            

   Артур Загривий

Останні новини

ВІТАННЯ ДО ДНЯ МЕДИЧНОГО ПРАЦІВНИКА!

1
У третю неділю червня українці, за багаторічною традицією, відзначають День медичного працівника. Цьогоріч він припадає на 19 червня.
Місія медиків була і залишається однією з наймилосердніших.Своєю невтомною працею ви повсякчас демонструєте нам приклади професіоналізму, витримки, самовідданості. Власною добротою, знаннями та досвідом ви повертаєте людей до повноцінного життя. Тисячі пацієнтів з глибокою вдячністю згадують ваші корисні поради та лагідні слова, які здатні воскресити віру і надію в людських душах. Прийміть сердечну подяку за вашу самовіддану працю, врятовані життя та здоров’я тисяч наших співгромадян, віру і надію, яку ви даруєте людям. Нехай праця на благо жителів району та міста приносить тільки задоволення, а кожен день життя наповнюється людськими радощами, щастям і любов’ю.
 З повагою,
Голова районної ради                 Д.В. Рудницький                              
 
Ви тут:Головна ВІТАННЯ ДО ДНЯ МЕДИЧНОГО ПРАЦІВНИКА!