Шановні друзі!

 ЗагривийВітаємо Вас на сторінках офіційного сайту Звягельської районної ради.

       Даний сайт створено з метою реалізації відкритості та прозорості діяльності районної ради, відповідальності та звітності перед громадою, а також забезпечення права жителів району на одержання достовірної інформації щодо роботи органів і посадових осіб місцевого самоврядування.
      На нашому сайті також діє система обговорення актуальних питань соціально-економічного, громадського, політичного життя району. Тому, закликаю громадян з активною життєвою позицією взяти участь в обговоренні проблемних питань, а також чекаємо Ваших цікавих пропозицій.
     Сподіваємося, що інформація, яку ми оприлюднюємо стане в нагоді усім, хто цікавиться історією та сьогоденням Звягельщини.

З повагою
Голова Звягельської районної ради                            

   Артур Загривий

Останні новини

ДЕПУТАТИ З ЖИТОМИРЩИНИ ВИБОРОЛИ 3 МІСЦЕ НА ВСЕУКРАЇНСЬКІЙ СПАРТАКІАДІ

13 06 1
sp1
sp2
sp3
sp4
sp5
sp6
sp7
sp8
sp9
sp10
Команда Житомирської області посіла 3 призове місце на змаганнях V Всеукраїнської спартакіади серед депутатів Верховної ради України, Верховної ради Автономної Республіки Крим, обласних, районних, міських (міст обласного значення), сільських і селищних рад. Очолив житомирську команду перший заступник голови обласної ради Володимир Ширма.
У м. Чорноморську Одеської області з 6 по 11 червня змагалися 17 команд-учасниць з усієї України з п’яти видів спорту: волейболу, футзалу, настільного тенісу, шахів і шашок.
Народні обранці впродовж кількох днів показували найвищу майстерність, спритність,
витривалість, навички та знання в усіх спортивних дисциплінах, здобуваючи високі турнірні бали, які у підсумку й склали рейтинг команди.
Зокрема, найкращі результати спортсмени показали у грі у шашки, виборовши 1 місце, друге призове місце посіла збірна з волейболу, гра у настільний теніс принесла команді 4 місце, а у змаганнях з шахів завдяки Кочерівському сільському голові Катерині Слюсаренко, яка серед жінок-шахістів зайняла 3 місце, у загальному заліку команда посіла 7 місце, з футзалу спортсмени вибороли 9 місце.
У підсумку у загальнокомандному заліку з сумою балів 381 збірна команда депутатів Житомирської області  стала бронзовим призером Всеукраїнської спартакіади.
Перше місце посіли спортсмени Івано-Франківської області, друге місце виборола команда Рівненської області.(Інформація Прес-служби обласної ради)
 
 
Участь в змаганнях за збірну з волейболу Житомирської області приймали депутати сільських рад Новоград-Волинського району, а саме: Олексій Романюк - депутат Пилиповицької сільської ради, Олексій Валага - депутат Великомолодьківської сільскої ради, Іван Скидан - депутат Курчицької сільської ради.
 


 
Ви тут:Головна ДЕПУТАТИ З ЖИТОМИРЩИНИ ВИБОРОЛИ 3 МІСЦЕ НА ВСЕУКРАЇНСЬКІЙ СПАРТАКІАДІ