Шановні друзі!

 ЗагривийВітаємо Вас на сторінках офіційного сайту Звягельської районної ради.

       Даний сайт створено з метою реалізації відкритості та прозорості діяльності районної ради, відповідальності та звітності перед громадою, а також забезпечення права жителів району на одержання достовірної інформації щодо роботи органів і посадових осіб місцевого самоврядування.
      На нашому сайті також діє система обговорення актуальних питань соціально-економічного, громадського, політичного життя району. Тому, закликаю громадян з активною життєвою позицією взяти участь в обговоренні проблемних питань, а також чекаємо Ваших цікавих пропозицій.
     Сподіваємося, що інформація, яку ми оприлюднюємо стане в нагоді усім, хто цікавиться історією та сьогоденням Звягельщини.

З повагою
Голова Звягельської районної ради                            

   Артур Загривий

Останні новини

У ХОДІ ПІДГОТОВКИ ДО ЧЕРГОВОЇ СЕСІЇ ВІДБУЛОСЬ ЗАСІДАННЯ ПОСТІЙНОЇ КОМІСІЇ РАЙОННОЇ РАДИ

DSCN0238 Копировать
DSCN0248 Копировать
DSCN0249 Копировать
DSCN0269 Копировать
DSCN0272 Копировать
DSCN0285 Копировать
DSCN0288 Копировать
DSCN0292 Копировать
DSCN0295 Копировать
     15 червня 2016 року під головуванням депутата районної ради Валерія Осипчука відбулось засідання постійної комісії з питань АПК, регулювання земельних відносин, екології та використання природних ресурсів. У засіданні взяли участь: заступник голови районної ради Анна Громико, начальник управління фінансів райдержадміністрації Ірина Козеренко, начальник відділу економічного розвитку, торгівлі та інфраструктури райдержадміністрації Галина Довгалюк, завідувач сектору охорони здоров’я РДА Тетяна Гусєва, завідувач сектору цивільного захисту населення райдержадміністрації Юрій Левченко, заступник начальника управління агропромислового розвитку Валентина Ющук.
      Першим в порядку денному засідання комісії було розглянуто попередні цифри виконання районного бюджету на І півріччя 2016 року.
      Депутати заслухали інформацію про хід виконання Програми розвитку гірничодобувної та каменеобробної галузі району на 2013-2017 роки. Про підприємства, які мають дозволи (ліцензії) на користування надрами та працюють в Новоград-Волинському районі, озвучені цифри сплачених ними податків до районного бюджету. З метою пошуку інвесторів підготовлені інвестиційні пропозиції щодо розробки кар’єрів на території Гульської, Червоновільської та Тернівської сільських рад, які розміщені на сайті райдержадміністрації та подані облдержадміністрації.
      На комісії депутати розглянули звернення від депутатів Коростишівської районної ради щодо ситуації, яка склалась в каменеперобній галузі Коростишівського району. Депутати одноголосно вирішили підтримати дане звернення та винести на розгляд 5 сесії районної ради.
Ви тут:Головна У ХОДІ ПІДГОТОВКИ ДО ЧЕРГОВОЇ СЕСІЇ ВІДБУЛОСЬ ЗАСІДАННЯ ПОСТІЙНОЇ КОМІСІЇ РАЙОННОЇ РАДИ