Шановні друзі!

 ЗагривийВітаємо Вас на сторінках офіційного сайту Звягельської районної ради.

       Даний сайт створено з метою реалізації відкритості та прозорості діяльності районної ради, відповідальності та звітності перед громадою, а також забезпечення права жителів району на одержання достовірної інформації щодо роботи органів і посадових осіб місцевого самоврядування.
      На нашому сайті також діє система обговорення актуальних питань соціально-економічного, громадського, політичного життя району. Тому, закликаю громадян з активною життєвою позицією взяти участь в обговоренні проблемних питань, а також чекаємо Ваших цікавих пропозицій.
     Сподіваємося, що інформація, яку ми оприлюднюємо стане в нагоді усім, хто цікавиться історією та сьогоденням Звягельщини.

З повагою
Голова Звягельської районної ради                            

   Артур Загривий

Останні новини

ГОЛОВА РАЙОННОЇ РАДИ ЗАНЕПОКОЄНИЙ СТАНОМ ЗЛОЧИННОСТІ В НОВОГРАД-ВОЛИНСЬКОМУ РАЙОНІ

DSCN0138 Копировать
DSCN0141 Копировать
DSCN0154 Копировать
На 5 сесії міської ради голова районної ради Дмитро Рудницький ознайомив міських депутатів з рішенням 4 сесії районної ради від 26.04.2016 року «Про стан та запобігання злочинності на території Новоград-Волинського району», де було запропоновано міській раді розглянути на черговій сесії стан та запобігання злочинності на території міста і проаналізувати роботу Новоград-Волинського відділу поліції. А також було прийнято та направлено
звернення до Міністерства внутрішніх справ України, Головного управління Національної поліції в Житомирській області щодо роботи Новоград-Волинського відділу поліції. Дане рішення одразу після сесії було направлене до виконавчого комітету міської ради, аби депутати міської ради мали можливість на сесії підтримати ініціативу депутатського корпусу районної ради.
По завершенню виступу голова районної ради подякував міському голові Віктору Весельському за те, що він також як і депутати районної ради звернувся особисто до Міністерства внутрішніх справ України з аналогічним зверненням.
Ви тут:Головна ГОЛОВА РАЙОННОЇ РАДИ ЗАНЕПОКОЄНИЙ СТАНОМ ЗЛОЧИННОСТІ В НОВОГРАД-ВОЛИНСЬКОМУ РАЙОНІ