Ворог забирає життя кращих синів України! Вічна пам’ять…

279507523 807803640197704 2405693826440346857 n

24 квітня 2022 року у ході бойових дій поблизу міста Ізюм Харківської області загинув наш земляк з села Тупальці Брониківської територіальної громади Новоград-Волинського району – КОЛОДЯЖНИЙ ОЛЕГ СЕРГІЙОВИЧ (13.06.2002 р.н.). Прикро усвідомлювати, що ненависний ворог забирає життя кращих СИНІВ УКРАЇНИ!

Односельці зі сльозами на очах відзиваються про хлопчину, адже він був доброю, позитивною, привітною дитиною, який завжди допомагав батькам, рідним, односельцям…

Олег був сміливим, впевненим у собі й взагалі доброю справжньою людиною. Ми сміливо можемо сказати, що він справжній Герой.

Закінчивши Тупалецьку ЗОШ, Олег вступив до Новоград-Волинського ВПУ №7, де отримав професію столяра. Під час навчання проявив себе як активний спортивний учень та студент, адже любив спорт і завжди приймав участь у спортивних змаганнях.

За покликом серця Олег пішов захищати свою Батьківщину, підписавши контракт з 95-ю військовою частиною ОДШБр у вересні 2021 року. Тому з перших днів війни разом з побратимами вступив у запеклий бій з російським агресором. У Героя залишилися батьки Алла та Сергій, сестра Альона та брати Валерій і Володимир.

ОЛЕГУ НАВІКИ ЗАЛИШИТСЯ 19, адже до свого 20-річчя юнак недожив близько 1,5 місяці. Молодий воїн, наша надія, гордість Брониківської землі, Житомирщини і України! Молодий Захисник, юнак, брат, син!

Немає таких слів, які б зараз могли заспокоїти згорьованих рідних Героя. У ці гіркі хвилини Новоград-Волинська районна рада та вся Брониківська громада схиляє голови у глибокій скорботі.

Приносимо співчуття сім’ї та рідним, розділяємо Ваш біль втрати. Низький уклін воїну-захиснику! Царство Небесне! Світла та Вічна пам’ять Герою!

Ніколи не пробачимо. Ніколи не забудемо...

Ви тут:Головна Новини Ворог забирає життя кращих синів України! Вічна пам’ять…