Увага! Вакансія

кадри

Новоград-Волинська районна рада оголошує конкурс на заміщення вакантної посади посадової особи місцевого самоврядування головного спеціаліста з питань соціально-економічного, культурного розвитку територій та здійснення економічних реформ, приватизації та власності.

Основними вимогами до претендента на посаду є: громадянство України, повна вища освіта відповідного професійного спрямування, стаж роботи за фахом на службі в органах місцевого самоврядування та/або державній службі не менше як три роки або в інших сферах не менше як пять років, знання державної мови, вміння працювати на засобах оргтехніки, знання системи «Рада».

Документи на конкурс приймаються упродовж 30 днів від дня опублікування оголошення. Документи подаються за адресою: вул. Шевченка, 16, м. Новоград-Волинський Житомирської області 11700, кабінет №53, або на електронну адресу nvrada.nv@gmail.com. Додаткова інформація щодо переліку документів, основних функціональних обовязків, розміру та умов оплати праці надається за телефоном: 3-54-21.

(Оголошення надруковано в Новоград-Волинській міськрайонній офіційній громадсько-політичній газеті «Лесин край» №11 (10904) від 18 березня 2021 року)

Ви тут:Головна Новини Увага! Вакансія